Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Beligan a lansat volumul intre acte: La eveniment au participat zeci de admiratori (VIDEO)

B1 B1,
Radu Beligan a lansat volumul intre acte: La eveniment au participat zeci de admiratori (VIDEO)

Radu Beligan si-a lansat volumul intre acte, sambata, in cadrul targului de carte Bookfest, eveniment la care au participat prietenii de-o viata ai regizorului, dar si zeci de admiratori. Cu totii au avut. continuă pe B1

Radu Beligan a lansat cartea Intre acte: Teatrul te invata sa-l cunosti si sa-l iubesti pe celalalt

Radu Beligan si-a lansat cartea Intre acte, sambata, la Bookfest, in cadrul unui eveniment foarte emotionant la care au participat zeci de admiratori ai artistului, intre care si actorii Marin Moraru si Oana Pellea, care au avut lacrimi in.

BOOKFEST 2013 - Radu Beligan si-a lansat cartea intre acte: Daca n-ati fi ...

Radu Beligan si-a lansat cartea Intre acte, sambata, la Bookfest, in cadrul unui eveniment foarte emotionant la care au participat zeci de admiratori ai artistului, intre care si actorii Marin Moraru si Oana Pellea, care au avut lacrimi in ochi pe tot parcursul manifestarii, scrie Mediafax. Cateva zeci de persoane au venit sambata la Salonul de carte Bookfest, organizat la complexul Romexpo din Bucuresti, pentru a asista la lansarea celui mai recent volum semnat de mesterul Radu Beligan si .

Daca n-ati fi fost dumneavoastra, n-as fi fost eu niciodata. Radu Beligan si-a lansat cartea intre acte

Radu Beligan si-a lansat cartea intre acte, sambata, la Bookfest, in cadrul unui eveniment foarte emotionant la care au participat zeci de admiratori ai artistului, intre care si actorii Marin Moraru si Oana.

Urzeala Tronurilor si intre acte, de Radu Beligan, printre vedetele ...

Colectia Urzeala Tronurilor, de George R. Martin, romanul lui Stephen King Sub Dom si volumul Intre acte al maestrului Radu Beligan se numara printre cartile considerate de edituri vedetele acestei editii a Salonului International de Carte Bookfest, care a debutat miercuri, in Capitala, potrivit Mediafax. La cea de-a VIII-a editie a Salonului International de Carte Bookfest, cele aproape 200 de edituri participante au adus pentru publicul vizitator aproape 1. 000 de volume, dintre .

intre acte cu Radu Beligan, la Bookfest

Astazi, de la ora 11. 00, la Salonul International de Carte Bookfest, in standul Editurii ALL are loc lansarea cartii Intre acte, a actorului Radu Beligan, care va acorda ulterior o sesiune de autografe.

Jurnalistul Radu Tudor lanseaza volumul Analize si comentarii politice, militare si de securitate

Vineri, 31 mai, la ora 12. 00, jurnalistul Radu Tudor lanseaza volumul Analize si comentarii politice, militare si de securitate in cadrul Salonului International de Carte Bookfest. Evenimentul va avea loc la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )