Libnet.ro
UNICEF

06:30

Raluca Turcan, despre motiunea de cenzura a PSD: Pentru o mana de voturi amaneteaza sanatatea publica

B1 B1,
Raluca Turcan, despre motiunea de cenzura a PSD: Pentru o mana de voturi amaneteaza sanatatea publica

Vicepremierul Raluca Turcan a criticat dur PSD care prin depunerea unei motiunide cenzura nu face altceva decat sa amaneteze sanatatea publica. Totodata, liderul PNL spune ca partidul sau nu va. continuă pe B1

Turcan, despre motiunea de cenzura a PSD: Pentru o mana de voturi amaneteaza sanatatea publica

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, miercuri seara, ca PSD, prin depunerea unei motiuni de cenzura, amaneteaza sanatatea publica pentru o mana de voturi, precizand ca, daca motiunea va trece, PNL nu se va alatura social-democratilor intr-un Guvern de uniune nationala, asa cum PSD doreste sa fie pana la alegerile parlamentare.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest politicianst si electoral care nu are in spate niciun fel de motivatie solida (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban acuza PSD ca face un gest politicianst, fara vreo motivatie solida, prin depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului liberal, in acest context in care Romania se confrunta.

Raluca Turcan: Dorinta noastra este ca masca sa fie obligatorie in scoli

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat ca dorinta autoritatilor este masca de protectie sa fie obligatorie in scoli, atat pentru elevi, cat si pentru profesori, iar printre alte masuri care ar putea fi luate se afla dezinfectarea mainilor, aerisirea clasei si crearea unor circuite de intare-iesire in scoala.

RALUCA TURCAN: Adevarul in cazul dosarului 10 august trebuie sa iasa la iveala

Prim-vicepresedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, afirma ca decizia DIICOT privind redeschiderea anchetei in dosarul 10 august este una justa, punctand ca adevarul trebuie sa iasa la iveala, iar vinovatii pedepsiti, scrie Agerpres.

Vicepremierul Raluca Turcan: IMM-urile afectate de criza COVID-19 primesc 1 miliard de euro

Vicepremierul Raluca Turcan a subliniat, sambata, ca Guvernul Orban a adoptat pachetul de granturi nerambursabile pentru antreprenorii romani ale caror afaceri au avut de suferit in aceasta perioada, astfel ca.

Raluca Turcan: Decizia DIICOT privind dosarul 10 august este una justa. Adevarul trebuie sa iasa la iveala, iar vinovatii trebuie pedepsiti

Raluca Turcan a declarat ca decizia procurorului-sef al DIICOT Giorgiana Hosu de a infirma partial solutia de clasarea in dosarul 10 august si de a redeschide ancheta in cazul fostilor sefi ai Jandarmeriei, este una justa. Vicepremierul a adaugat ca adevarul trebuie sa iasa la iveala, iar vinovatii sa fie pedepsiti.

Vicepremierul Raluca Turcan a primit onorul din partea generalilor si coloneilor

Raluca Turcan a fost prezenta, in calitate de vicepremier, la Academia Fortelor Terestre de la Sibiu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )