Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan le-a cerut liberalilor sa se abtina la votul pentru familia traditionala pentru a ramane in acord cu doctrina partidului. Degeaba

B1 B1,
Raluca Turcan le-a cerut liberalilor sa se abtina la votul pentru familia traditionala pentru a ramane in acord cu doctrina partidului. Degeaba

Raluca Turcan, presedinte interimar al PNL, le-a cerut colegilor liberali sa se abtina de la votul din Parlament pentru modificarea Constitutiei in sensul cerut de Coalitia pentru Familie tocmai pentru a fi. continuă pe B1

Culise: Raluca Turcan le-a cerut liberalilor sa se abtina la votul pentru familia traditionala, dar partidul a ignorat-o

Votul din Parlament pentru modificarea Constitutiei in sensul cerut de Coalitia pentru Familie a aratat, inca o data, criza de lidership din PNL. Potrivit unor surse politice, Raluca Turcan le-a cerut colegilor sa se abtina de la votul privind familia traditionala.

Raluca Turcan: Prin initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei riscam texte legislative interpretabile

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan, a declarat ca prin restrangerea definitiei familiei din initiativa cetateneasca la casatoria dintre barbat si femeie se risca texte legislative interpretabile.

Raluca Turcan, catre premierul Sorin Grindeanu: Este o ipocrizie sa acuzi opozitia ca vrea taieri salariale

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, i-a transmis premierului Sorin Grindeanu ca liberalii vor depune amendamente, dar vor formula si un nou proiect al legii salarizarii unitare.

Raluca Turcan: Majoritatea PSD-ALDE cocheteaza cu anti-europenismul

Raluca Turcan, presedintele interimar PNL, considera ca mesajul adresat de Klaus Iohannis Parlamentului reprezinta un semnal de alarma si acuza majoritatea PSD-ALDE ca ar cocheta cu.

Ion Cristoiu: Statul Paralel exista si da din coada. Azi: Raluca Turcan

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de joi, de pe blogulsau, despre pozitia liberalilor in privinta constituirii unei Comisii de ancheta parlamentara in legatura.

Scandal si jigniri in Parlament. Nicolae Bacalbasa, despre Raluca Turcan: Nu o sa ma las speriat de amenintarile distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, imi scapa (VIDEO)

Scandal in plenul Parlamentului. in timpul dezbaterilor despre comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, deputatul Nicolae Bacalbasa a lansat un atac dur la adresa liderului PNL Raluca.

SCANDAL SI JIGNIRI in Parlament. Nicolae Bacalbasa, despre Raluca Turcan: Nu o sa ma las speriat de amenintarile distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, imi scapa (VIDEO)

Scandal in plenul Parlamentului. in timpul dezbaterilor despre comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, deputatul Nicolae Bacalbasa a lansat un atac dur la adresa liderului PNL Raluca.

La intalnirea cu Juncker, romanii au cerut sprijinul Comisiei Europene pentru combaterea coruptiei in Romania

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene si Corina Cretu, comisar european pentru politica regionala au participat joi, la Bucuresti, la o intalnire cu cetatenii, raspunzand la intrebarile acestora.

ANAF sustine ca nu a cerut impunerea unor tinte pentru atragerea de sume suplimentare

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat astazi ca nu a transmis catre directiile regionale o circulara care sa impuna inspectorilor fiscali aplicarea unor amenzi pentru atragerea unor sume suplimentre, ca reactie la informatii aparute in presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )