Libnet.ro
UNICEF

07:15

Razboi intre un cunoscut artist si o casa de discuri din Romania: Edward Maya, implicat intr-un dosar penal

B1 B1,
Razboi intre un cunoscut artist si o casa de discuri din Romania: Edward Maya, implicat intr-un dosar penal

Reprezentantii unei cunoscute case de discuri a cerut deschiderea unui dosar penal pe numele lui Eduard Marian Ilie, cunoscut drept Edward Maya, in urma scandalului izbucnit in anul 2012, atunci cand Maya a lansat. continuă pe B1

5 manastiri din Romania pe care merita sa le vizitezi in concediul acesta

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru concediul din aceasta vara, iti propunem cateva destinatii inedite: 5 manastiri din Romania. Manastirea Cozia Hram:Sfanta Treime Sfanta Manastire Cozia este situata in nordul.

Presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania: Organele judiciare din Romania ar trebui sa aiba dreptul sa cenzureze legalitatea

Presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, Marian Oprisan, a declarat miercuri ca organele judiciare din Romania ar trebui sa aiba dreptul sa cenzureze legalitatea si nu oportunitatea.

Unde calatoresc cel mai des oamenii de afaceri din Romania

Paris, Frankfurt, Londra, New York, Tokyo si Dubai sunt orasele in care calatoresc cel mai frecvent oamenii de afaceri din Romania, potrivit Eximtur Business. Topul destinatiilor in 2015 este similar cu cel din 2014, iar activitatea de business travel.

Manuel Valls, citat in instanta pentru declaratii controversate despre romi din Romania

Premierul Frantei, Manuel Valls, a fost citat pentru joi dupa-amiaza la o instanta din Paris, in procesul intentat de o organizatie nonguvernamentala dupa declaratii controversate despre romi din Romania si Bulgaria, informeaza site-ul cotidianului Le Parisien.

Marian Oprisan, validat pentru un nou mandat de presedinte al Uniunii Consiliilor Judetene din Romania

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a fost validat pentru un nou mandat de presedinte al Uniunii Consiliilor Judetene din Romania, informeaza B1 TV. in discursul sau, directorul UNCJR a cerut ca.

Premierul Frantei, citat intr-un PROCES referitor la declaratii despre ROMI din Romania

Premierul Frantei, Manuel Valls, a fost citat pentru joi dupa-amiaza la o instanta din Paris, in procesul intentat de o organizatie nonguvernamentala dupa declaratii controversate despre romi din Romania si.

Cazinoul din Constanta, vazut prin ochii unui artist francez pasionat de cladirile abandonate: Cea mai impresionata cladire din Romania (FOTO)

Intr-un fotoreportaj, francezul Romain Veillon, pasionat de cladirile abandonate, a surprins Cazinoul din Constanta, despre care spune ca a fost cea mai mareata cladire din Romania. Precum o.

Cel mai misterios asasinat politic din Romania, rezolvat dupa 150 de ani

Octavian Buda, seful catedrei de Istorie a Medicinei a UMF Bucuresti si medic primar la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti a oferit, in cadrul unei conferinte de la Palatul Sutu, un.

Cutremur intr-un loc neasteptat din Romania

Un cutremur de mica intensitate a avut loc astazi in Romania. A fost de 2. 5 pe Richter, in judetul Gorj, la o adancime de 10 km in jurul orei 14. Seismul are loc la o zi dupa ce in zona Vrancea au fost.

Cele mai colorate birouri din Romania

Culorile isi fac din ce in ce mai mult loc in birourile marilor companii. Va prezentam cateva sedii de companii care fac parte din primul esalon cand vine vorba de birourile colorate.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )