Libnet.ro
UNICEF

22:00

Reactia Rusiei dupa reluarea luptelor in estul Ucrainei

România Liberă România Liberă,
Reactia Rusiei dupa reluarea luptelor in estul Ucrainei

Rusia este extrem de preocupata de intensificarea luptelor in estul Ucrainei, ceea ce l-a determinat pe presedintele rus Vladimir Putin sa-i trimita o scrisoare omologului sau ucrainean Petro Porosenko in care ii propune retragerea armelor grele de pe front, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Doi copii ucisi in bombardamentele din estul Ucrainei

Un copil de sapte ani si un adolescent de 16 ani au fost ucisi, duminica, dupa ce un obuz a lovit o casa in orasul Vuhlehirsk din estul Ucrainei, a anuntat Ministerul ucrainean al Apararii intr-un comunicat, potrivit Reuters.

Noi lupte in estul Ucrainei: Patru civili au murit si alti cinci au fost raniti in confruntarile de la Donetk

Patru civili au murit, iar alti cinci au fost raniti in estul Ucrainei in urma tirurilor efectuate in timpul noptii de joi spre vineri, informeaza AFP. Tirurile au continuat si in cursul diminetii de vineri,.

Confruntari armate intense la aeroportul Donetk, in estul Ucrainei

Tiruri sustinute de artilerie si de tancuri au atins joi aeroportul Donetk care, in pofida faptului ca a fost distrus aproape in intregime, a devenit epicentrul unei reintensificari a confruntarilor armate dintre armata ucraineana si separatistii prorusi din estul Ucrainei, relateaza AFP.

Rusia se declara ingrijorata de escaladarea ostilitatilor din estul Ucrainei

Purtatorul de cuvant al presedintelui rus Vladimir Putin a declarat duminica ca administratia de la Kremlin este ingrijorata cu privire la escaladarea ostilitatilor din estul separatist pro-rus al Ucrainei si ca aceasta situatie nu este favorabila solutionarii conflictului, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )