Libnet.ro
UNICEF

01:05

Remus Borza, condamnat definitiv la un an inchisoare cu suspendare

Antena3 Antena3,
Remus Borza, condamnat definitiv la un an inchisoare cu suspendare

Administratorul judiciar al companiei Hidroelectrica, Remus Borza, a fost condamnat luni definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la un an inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de . continuă pe Antena3

Decizie definitiva a iCCJ: Remus Borza, condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese in 34 de cazuri

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, a fost condamnat definitiv de Curtea Suprema la un an de inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de conflict de interese in 34 de cazuri. Tot la un an de.

Decizie definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie: Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese

Administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a fost condamnat definitiv, luni, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, la 1 an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese in 34 de cazuri. Tot la un an de inchisoare cu suspendare a fost condamnata si partenera sa Nicoleta Munteanu, in calitate de reprezentant legal al Euro Insol SPRL. Cei doi au fost trimisi in judecata in octombrie 2013 de catre procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti. HotNews. ro a relatat pe 8 ianuarie 2013, in premiera, ca administratorul judiciar al Hidroelectrica, Euro Insol, in care Remus Borza este partener, a angajat in numele societatii casele de avocatura Borza Asociatii si Piperea Asociatii pentru 74 de procese pe care compania le avea cu creditorii. Pentru onorarii a fost alocat un buget total de 220. 000 euro.

Remus Borza a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese

Administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a fost condamnat definitiv, azi, de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), la un an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese in 34 de cazuri.

Un agent de la Politia orasului Murgeni, condamnat definitiv pentru luare de mita

Agentul Eugen Costel Nechita, din cadrul Politiei orasului Murgeni, a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare, cu suspendare, sub supraveghere, pentru luare de mita.

Deputatul Vasile Gliga a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Deputatul Vasile Gliga a fost condamnat, vineri, de magistratii Curtii Supreme la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. Acesta si-ar fi angajat sotia la biroul sau parlamentar. Decizia nu este definitiva.

Barbatul care a violat o jurnalista in 2013 a fost incarcerat, fiind condamnat definitiv la 13 ani si patru luni de inchisoare

Barbatul care a violat o jurnalista in anul 2013, in zona lacului Floreasca din Bucuresti, a fost incarcerat, fiind condamnat definitiv la 13 ani si patru luni de inchisoare, informeaza Mediafax. El.

VIDEO. Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita. Irina Jianu, cinci luni cu executare

Mitrea a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, in timp ce Irina Jianu a primit cinci luni de inchisoare, tot cu executare. Decizia luata de instanta este definitiva.

Miron Mitrea, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu executare

Miron Mitrea a fost condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita, in dosarul privind lucrarile de renovare facute la casa mamei sale. De asemenea, Irina Jianu a primit si ea o pedeapsa de 5 luni de inchisoare cu.

Deputat PSD, condamnat definitiv pentru conflict de interese

Deputatul PSD Vasile Gliga a fost condamnat de instanta suprema la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, dupa ce si-a angajat sotia la biroul sau parlamentar, informeaza Mediafax.

Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare. Irina Jianu, condamnata la 5 luni de inchisoare (VIDEO)

Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare de catre magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce, vineri, a avut loc un nou termen in care acesta este judecat pentru fapte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )