Libnet.ro
UNICEF

05:30

Renato Usatii a fost eliberat din arest

Antena3 Antena3,
Renato Usatii a fost eliberat din arest

Primarul municipiului Balti a fost eliberat duminica, in urma unei hotarari a justitiei moldovene, relateaza Mediafax. Usatii a fost intampinat cu ovatii de catre simpatizanti ai Partidului Nostru, care au. continuă pe Antena3

VIDEO Renato Usatii a fost retinut pentru 72 de ore pentru interceptarea ilegala a lui Filat si Shor

Liderul partidului politic Partidul Nostru, Renato Usatii, a fost retinut vineri seara de mascatii de la Serviciul de Informatii si Securitate pe Aeroportul International Chisinau.

Renato Usatii, retinut pe aeroportul din Chisinau

Primarul orasului moldovean Balti, Renato Usatii, a fost retinut astazi pe aeroportul din Chisinau, la revenirea din Rusia, transmit televiziunile de stiri.

VIDEO Renato Usatii, unul dintre liderii opozitiei proruse de la Chisinau, a fost retinut pe aeroport, cand se intorcea de la Moscova

Liderul partidului politic Partidul Nostru, Renato Usatii, a fost retinut vineri seara de mascatii de la Serviciul de Informatii si Securitate pe Aeroportul International Chisinau.

Usatii iese din arest si ameninta cu destabilizarea Republicii Moldova

Renato Usatii a fost eliberat din arest, judecatorii de la Chisinau respingand demersul procurorilor de arestare pentru 30 de zile sub acuzatia de interceptare a convorbirilor telefonice dintre fostul premier Vlad Filat si omul de afaceri Ilan Shor. in paralel, Alianta pentru Integrare Europeana 3 da semne de instabilitate fiind amenintata cu o motiune de cenzura depusa de socialisti si comunisti, motiune care va fi dezbatuta joi.

Cine este Renato Usatii: suspiciuni de crima, declaratii controversate si lupte politice

Cine este Renato Usatii? Controversatul om de afaceri si politician moldovean Renato Usatii a fost retinut pentru 72 de ore, vineri seara, la revenirea din Rusia. Usatii e invinuit de violarea secretului corespondentei, dupa ce a publicat inregistrari cu convorbiri telefonice intre fostul premier moldovean Vlad Filat, arestat pentru coruptie, si omul de afaceri Ilan Shor. O noua actiune in forta marca Usatii, de care scandalurile nu se dezlipesc.

Scrisoarea lui Renato Usatii din celula CNA: Daca eu ies, va fi vesel, daca nu - va fi foarte trist pentru ei

Renato Usatii, liderul formatiunii politice Partidul Nostru ii recomanda lui Vlad Plahotniuc sa-i lase pe judecatori si procurori sa decida conform legislatiei invinuirile care ii sunt aduse si ca aceasta ar fi o recomandare si din partea Ministerului Sanatatii, se arata intr-o scrisoare semnata de acesta pe care a citit-o avocatul sau, Ana Ursachi.

LIVETEXT Renato Usatii, audiat la sediul CNA. La institutiile controlate de MAI, securitatea lui e in pericol

Liderul formatiunii Partidul Nostru, Renato Usatii, retinut vineri seara pentru 72 de ore pentru interceptarea ilegala a convorbirilor telefonice dintre Vlad Filat si Ilan Shor, este audiat astazi de procurori la sediul Centrului National Anticoruptie.

Primarul din Balti, Renato Usatii, va fi CERCETAT in libertate

Primarul orasului Balti din Republica Moldova a fost pus in libertate duminica, dupa ce fusese retinut pe aeroportul din Chisinau.

Presedintele CJ Cluj, Mihai Seplecan, a fost exclus din PNL

Copresedintele PNL Cluj, Mihai Seplecan, care este si presedinte al Consiliului Judetean, a fost exclus astazi din partid, in urma unei decizii a Biroului Politic Judetean BPJ), care urmeaza sa fie transmisa spre validare Comitetului Director Judetean, transmit surse din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )