Libnet.ro
UNICEF

00:07

Retrospectiva ultimilor zece ani din politica romaneasca, in viziunea lui Antonescu

România Liberă România Liberă,
Retrospectiva ultimilor zece ani din politica romaneasca, in viziunea lui Antonescu

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Realitatea TV, ca ultimii zece ani au fost dezastruosi pentru Romania. in acest context, politicianul a tinut sa sublinieze ca fostul presedinte, Traian Basescu, nu se face singurul vinovat. continuă pe România Liberă

Bursele asiatice au ajuns la minimul ultimilor trei ani

ACTUALIZARE 11:41 Euro atinge maximul ultimelor 6 luni fata de dolar Euro a urcat astazi la maximul ultimelor sase luni si jumatate, iar yenul la cel mai ridicat din ultima luna si jumatate in raport cu dolarul, investitorii renuntand la activele considerate riscante in favoarea unor plasamente mai sigure, din cauza perspectivei de incetinire a economiei chineze, potrivit Reuters. * ACTUALIZARE 11:33 Ringgit-ul malaysian, la minimul ultimilor 17 ani * Won-ul sud-coreean, minimul ultimilor 4 ani.

Cotatia materiilor prime atinge minimul ultimilor 16 ani, afectate de temerile legate de economia Chinei, primul consumator mondial

Cotatia materiilor prime a atins luni minimul ultimilor 16 ani, afectata de cadera cursului petrolului, scrie AFP, care noteaza ca temerile legate de economia Chinei a antrenat investitorii spre valori refugiu precum aurul.

Crin Antonescu: Ma tem ca la capatul acestor zece ani, Traian Basescu a ramas un model de reusita

Senatorul PNL Crin Antonescu considera ca desi ultimii zece ani au reprezentat, sub aspectul calitatii vietii publice, o catastrofa stilistica pentru Romania, imaginea fostului presedinte Traian Basescu a ramas cea a unui model de reusita, de succes.

Un pusti de 16 ani din Romania, transferat la AS Roma

Atacantul roman al echipei Almeria, Gabriel Rares Flueras, in varsta de 16 ani, a fost achizitionat de formatia AS Roma, a anuntat, luni, site-ul forzaroma. info, scrie mediafax. ro. Conform sursei citate,.

Un tanar 14 ani din Harghita, ATACAT de urs

Un baiat in varsta de 14 ani a atacat de un urs la o stana din apropierea satului Jolotca, din Harghita, in timp ce se afla cu vitele la pascut. Tanarul fost transportat, luni, la Spitalul Municipal Gheorgheni, judetul Harghita .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )