Libnet.ro
UNICEF

05:00

Romanca, arestata in Maroc pentru trafic de droguri

România Liberă România Liberă,
Romanca, arestata in Maroc pentru trafic de droguri

Potrivit comisarului Abdelhadi Siba, femeia din Romania, care era pasager la o cursa Sao Paulo-Malaga cu escala la Casablanca, asunsese cu grija in valiza doua pungi din plastic ce contineau 1,46 de kilograme de cocaina. continuă pe România Liberă

Casablanca: O romanca, ARESTATA pentru trafic de droguri

O romanca a fost arestata, miercuri, pe aeroportul international din Casablanca, pentru trafic de droguri. Femeia avea asupra sa aproape un kilogram si jumatate de cocaina.

O romanca a fost arestata pe aeroportul din Casablanca pentru trafic de droguri

O romanca a fost arestata miercuri pe aeroportul international din Casablanca pentru trafic de droguri. Femeia avea asupra sa aproape un kilogram si jumatate de cocaina, informeaza portalul de stiri LeMag. ma.

O romanca, arestata pe aeroportul din Casablanca pentru trafic de droguri

O romanca a fost arestata miercuri pe aeroportul international din Casablanca avand asupra sa aproape un kilogram si jumatate de cocaina. Femeia venea de la Sao Paolo si se indrepta spre orasul spaniol Malaga,.

Fiul procurorului Noaja, trimis in judecata pentru trafic de droguri

Procurorii DIICOT Olt au decis, miercuri, sa trimita in judecata dosarul in care Bogdan Noaja 19 ani), fiul procurorului Stefan Noaja de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, este acuzat de trafic de droguri. Fiul procurorului oltean a fost trimis in judecata laturi de un prieten, cei doi fiind in stare de arest preventiv de la inceputul acestei luni, cand au fost prinsi in flagrant cand ridicau un pachet suspect din gara orasului Piatra-Olt.

Papa Francisc s-ar putea implica in salvarea romanului Ionut Gologan condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri

Comunitatea romana vrea sa se implice in salvarea romanului condamnat la moarte in Malaezia sub acuzatia de trafic de droguri. Astfel, se doreste scrierea unei scrisori de rugaminte pentru ca Papa Francisc sa.

Fost sef al Politiei Buhusi, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Seful interimar al Politiei Buhusi, Mihai Tanasa, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie din Bacau, pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat DNA.

Cantaretul de muzica populara, saltat de procurori pentru trafic de persoane, RETINUT

Cantaretul de muzica populara, Vlada Misici, ridicat de procurori pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrangere si constituire de grup infractional organizat, a fost retinut, informeaza Mediafax.

Mircea Badea: Domnul Catalin Boboc ar trebui arestat pentru trafic de droguri si intrebat cum comenteaza dupa ce iese din puscarie

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, miercuri seara, ca ar vrea sa vada cum s-ar simti Catalin Boboc, presedintele Comisiei Juridice din Senat, daca si dansul ar trece prin.

O romanca, simbolul referendumului pentru legalizarea casatoriilor gay in Irlanda

O romanca de 26 de ani a devenit simbolul referendumului pentru legalizarea casatoriilor gay in Irlanda. La scurt timp dupa ce au fost anuntate rezultatele, Katie Stoica a primit inelul de logodna din.

Procurorul Stefan Crisu, cercetat la domiciliu pentru trafic de influenta

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca procurorul Stefan Crisu sa fie cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca a primit 2. 000 de euro si un telefon de 1. 000 de euro pentru a interveni la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )