Libnet.ro
UNICEF

06:00

Romania, doua medalii de aur si una de bronz, la Jocurile Mondiale Universitare

Antena3 Antena3,
Romania, doua medalii de aur si una de bronz, la Jocurile Mondiale Universitare

Atleta Roxana Birca si luptatorul Stefan Gheorghita au cucerit, joi, medaliile de aur in proba de 5. 000 de metri, respectiv la categoria 84 de kilograme, iar Carmen Toma a obtinut medalia de bronz la triplusalt,. continuă pe Antena3

Andreea Ograzeanu, a doua medalie de bronz la Jocurile Mondiale Universitare de la Kazan

Atleta Andreea Ograzeanu a cucerit, miercuri, a doua medalie de bronz la Jocurile Mondiale Universitare din Rusia, in proba de 200 de metri, prima fiind castigata la 100 de metri, informeaza.

Andreea Ograzeanu a cucerit medalia de bronz in proba de 100 de metri, la Jocurile Mondiale Universitare

Andreea Ograzeanu a adus, luni, cea de-a doua medalie a Romaniei la Jocurile Mondiale Universitare de la Kazan Rusia), reusind sa se claseze pe locul 3 in proba de 100 de metri. Romanca a fost cronometrata in 11.

Andreea Ograzeanu, medalie de bronz la 100 de metri, la Jocurile Mondiale Universitare

Atleta Andreea Ograzeanu a cucerit, luni, medalia de bronz in proba de 100 de metri, cu cea mai buna performanta personala a sezonului, 11 secunde si 41 de sutimi, la Jocurile Mondiale Universitare, de la Kazan.

Andreea Ograzeanu, medalie de bronz la 100 de metri, la Jocurile Mondiale Universitare.

Atleta Andreea Ograzeanu a cucerit, luni, medalia de bronz in proba de 100 de metri, cu cea mai buna performanta personala a sezonului, 11 secunde si 41 de sutimi, la Jocurile Mondiale Universitare, de la Kazan Rusia), informeaza Mediafax. Campioana europeana de juniori si de tineret, Andreea Ograzeanu a fost intrecuta de Aunyelay Scott SUA), cu 11. 28, respectiv Lina Gricikaite Lituania), cu 11. Ograzeanu isi indeplinise anterior JMU si baremul pentru Campionatele Mondiale din lunga .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )