Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, pe locul 16 in clasamentul pe medalii la Jocurile Europene de la Baku 2015

Antena3 Antena3,
Romania, pe locul 16 in clasamentul pe medalii la Jocurile Europene de la Baku 2015

Romania a urcat de pe locul 19 pe 16 in clasamentul pe medalii la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), vineri seara, dupa 15 zile de competitii, cu un total de trei medalii de aur, cinci de argint si patru. continuă pe Antena3

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de spada a Romaniei va lupta pentru aur

Echipa feminina de spada a Romaniei va lupta pentru aur la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), dupa ce a invins Rusia in semifinale, cu scorul de 31-24. Ana-Maria Branza, Simona Gherman si Simona Pop au.

Jocurile Europene Baku 2015: Ana-Maria Branza si Simona Gherman, in optimile probei individuale de spada

Ana-Maria Branza, locul 2 in clasamentul FIE, si Simona Gherman, locul 11 in clasamentul FIE, s-au calificat marti in optimile probei individuale de spada la Jocurile Europene de la Baku din Azerbaidjan,.

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa masculina de sabie a Romaniei, medalie de argint

40 - Echipa Romaniei de sabie, formata din Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu si Madalin Bucur, a obtinut, vineri, medalia de argint la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a fost.

Tara noastra a luat aurul prin echipa feminina de spada la Jocurile Europene Baku 2015

Echipa feminina de spada a Romaniei a cucerit medaliile de aur la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), vineri, dupa ce a invins Estonia in finala, cu scorul de 31-25.

inca o medalie pentru Romania. Echipa de spada a luat aurul la Jocurile Europene de la Baku

Echipa Romaniei de spada, formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran, a castigat medalia de aur la Jocurile Europene, dupa ce a invins formatia Estoniei, scor 31-25.

Echipa feminina de spada a Romaniei, MEDALIE DE AUR la Jocurile Europene Baku 2015

Echipa Romaniei de spada, formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran, a castigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins formatia Estoniei, scor.

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa masculina de sabie a Romaniei, calificata in finala

Echipa masculina de sabie a Romaniei va lupta si ea pentru aur, ca si echipa feminina de spada, vineri, la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), in urma victoriei reusite in semifinala cu Germania,.

Jocurile Europene Baku 2015: Tiberiu Dolniceanu, MEDALIE DE ARGINT in proba de sabie

27 - Sportivul Tiberiu Dolniceanu a castigat medalia de argint in proba de sabie de la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a fost invins, marti, in finala, cu scorul de 15-10, de ucraineanul Andrei.

Jocurile Europene Baku 2015: Simona Gherman, medalia de bronz la spada. Ana-Maria Branza se lupta pentru aur in finala

30 - Sportiva Simona Gherman a cucerit medalia de bronz in proba de spada de la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a fost invinsa, marti, in semifinale, cu scorul de 15-8, de Iana Zvereva din Rusia,.

Jocurile Europene Baku 2015: Ana-Maria Branza si Simona Gherman si-au asigurat medaliile de bronz la spada

Scrimerele romane Ana-Maria Branza si Simona Gherman s-au calificat in semifinalele probei individuale de spada, marti, la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), si si-au asigurat astfel medaliile de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )