Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanul care a colectionat cele mai multe masini Dacia. Cum a ajuns sa adune in garaj peste 30 de autoturisme

Adevărul Adevărul,
Romanul care a colectionat cele mai multe masini Dacia. Cum a ajuns sa adune in garaj peste 30 de autoturisme

Iulian Zaiba 30 de ani), din Lugoj, vrea sa deschida un muzeu al autoturismelor din tarile comuniste. El a reusit sa achizitioneze, pana acum, 30 de masini, cele mai multe fiind marca Dacia. continuă pe Adevărul

Cele mai multe angajari au fost facute in domeniile IT, BPO, productie sau retail

Cele mai multe angajari au fost facute, anul trecut, in domeniile IT, business process outsourcing BPO), productie sau retail, potrivit unui studiu realizat de Smartree trimis Redactiei.

Cele mai multe firme profitabile si de incredere din Romania au capital autohton

Capitalul privat romanesc este mai profitabil si mai de incredere decat multinationalele. Potrivit unui studiu realizat de CreditInfo, peste 9 din 10 companii care obtin profit si sunt considerate.

A trecut anul electoral, a scazut contrabanda cu tigari. Cele mai multe tigari fara timbru s-au vandut in 2009, cand a fost reales presedinte Traian Basescu

Piata neagra a tigarilor a scazut in ianuarie cu doua procente fata de noiembrie anul trecut, pana la 16,2% din total. Nivelul se situeaza sub media anuala din 2016, de 16,8% si sub valoare din ianuarie 2016, cand contrabanda era 17,8% .

Sex in sarcina: cele mai jenante situatii

Pentru cele mai multe cupluri stabile, sarcina este, probabil, prima data cand se schimba ceva in viata lor sexuala. Totusi, este ok sa nu neglijati acest aspect, deoarece sexul in sarcina va pregateste pentru cum va fi viata voastra intima de acum incolo.

Cele mai bune 10 telefoane cu o caracteristica de ultima ora

Tehnologia evolueaza repede, asa ca marii procudatori de smartphone-uri se bat in aparate care mai de care mai inteligente si mai puternice. Iata o lista cu cele mai bune 10 telefoane cu o caracteristica de ultima ora 6 GB / RAM, ceea ce le face extrem de rapide.

Un roman a realizat una din cele mai bune fotografii din 2016

Un roman a realizat una din cele mai buna fotografii din 2016. Vadim Ghirda a luat premiul al doilea la World Press Photo 2017. Iata care este instantaneul realizat care a impresionat specialistii.

Scandal de proportii in gimnastica. Mai multe sportive ar fi fost abuzate sexual de catre medicul lotului olimpic

Gimnastica mondiala este zguduita zilele acestea de un nou scandal de proportii. Mai multe gimnaste de top din Statele Unite ar fi fost abuzate sexual de catre medicul lotului olimpic.

Destinatii ca un magnet: TOP cele mai vizitate orase din lume

Cele mai vizitate orase in 2015, potrivit Euromonitor , sunt adevarate spectacole urbane, pe care merita sa le experimentezi si tu. Iata care sunt aceste destinatii care atrag turistii ca un magnet si cat te costa sa ajungi sa acolo.

Cele mai scumpe rase de pisici

Au preturi care ajung si la 100. 000 de dolari, denumiri si infatisari exotice. Haide sa vedem impreuna cateva dintre cele mai scumpe rase de pisici de pe glob si sa aflam cum au aparut.

Standul Buzaului, printre cele mai vizibile la Targul de Turism de la Romexpo. Muzeul a amenajat o miniexpozitie de arheologie

Judetul Buzau are, anul acesta, unul dintre cele mai vizibile standuri la targul de turism de la Romexpo. Eeste amenajat in Pavilionul C3, Standul 8 si are ca scop prezentarea obiectivelor turistice ale judetului cu ajutorul hartilor, pliantelor si brosurilor, realizate de Consiliul Judetean Buzau, echipa Geoparcului Tinutul Buzaului si de Centrele de Informare turistica din judetul Buzau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )