Libnet.ro
UNICEF

05:30

Rusia: Kremlinul a publicat fotografii cu Vladimir Putin in timp ce face exercitii la sala de forta (FOTO)

B1 B1,
Rusia: Kremlinul a publicat fotografii cu Vladimir Putin in timp ce face exercitii la sala de forta (FOTO)

Cateva fotografii cu Vladimir Putin surprins in timp ce facea exercitii la sala de forta impreuna cu premierul Dmitri Medvedev au fost publicate de Kremlin. Scopul publicarii pozelor este de a imbunatati. continuă pe B1

Paranoia lui Vladimir Putin ar putea conduce la un razboi nuclear

Vladimir Putin habar n-are nimic de strategie, noteaza The Week. in ultimii doi ani, a esuat in aspiratia lui de a readuce Rusia in randurile puterilor mondiale. Fixatia cu Crimeea, combinata cu sustinerea separatistilor din estul Ucrainei, a reprezentat un dezastru pentru interesele Rusiei. Miopia strategica a lui Putin l-ar putea face sa recurga la masuri nucleare, doar pentru a-si pastra puterea.

Parfum de razmerita la Kremlin. O lovitura de stat impotriva lui Vladimir Putin pare din ce in ce mai posibila

La un sfert de secol dupa caderea Uniunii Sovietice, analistii politicii simt un parfum de razmerita in Rusia, in ciuda popularitatii foarte mari a lui Vladimir Putin. Potrivit zvonurilor, elita Kremlinului analizeaza acum daca Putin nu cumva ar trebui sa paraseasca scena, inainte de agravarea situatiei, noteaza Paul Roderick Gregory pentru Forbes.

FOTO VIDEO Vladimir Putin si Dmitri Medvedev si-au facut gimnastica de dimineata impreuna, la Soci

Presedintele rus Vladimir Putin si premierul Dmitri Medvedev si-au facut, duminica, gimnastica de dimineata si apoi au luat micul dejun, impreuna, la resedinta liderului de la Kremlin de la Marea Neagra, Bociarov Rucei, din apropiere de Soci.

Secretele lui Vladimir Putin. Cum se mentine presedintele rus in forta

De la calarie pana la vanatoare, Vladimir Putin le-a facut pe toate. Si a tinut ca de fiecare data sa existe si dovezi. Imaginile au facut inconjurul internetului si astazi s-au mai adaugat cateva.

Un fost consilier al lui Vladimir Putin a anuntat invazia islamica inca din 2014 (VIDEO)

Un fost consilier al lui Putin a anuntat invazia islamica inca din 2014, informeaza B1 TV. Andrei Ilarionov, devenit intre timp opozant al Kremlinului, avertiza intr-un interviu pentru televiziunea poloneza TV.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )