Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scrisoarea unui bancher catre Mos Nicolae: Te rog sa ne aduci un guvern respectuos, credibil si curajos

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Scrisoarea unui bancher catre Mos Nicolae: Te rog sa ne aduci un guvern respectuos, credibil si curajos

Presedintele Raiffeisen Bank, Steven van Groningen, a publicat, pe blogul sau , o lista de dorinte adresata lui mos Nicolae, cu calitatile pe care ar trebui sa le aiba viitorul guvern al Romaniei, printre care figureaza curajul, credibilitatea,. continuă pe Wall-Street Ro

Scrisoarea presedintelui Raiffeisen Bank catre Mos Nicolae: Vreau un Guvern al Romaniei curajos, bun administrator, transparent si respectuos

Presedintele Raiffeisen Bank, Steven van Groningen, a publicat joi pe blogul sau o scrisoare catre Mos Nicolae care contine o lista de dorinte, cu calitatile pe care ar trebui sa le aiba viitorul guvern al Romaniei, printre care figureaza curajul, credibilitatea, stabilitatea si respectul pentru cetatean. Redam mai jos scrisoarea CEO-ului Raiffeisen Bank.

Fotografia de pe Facebook care doboara un mit. Mii de romani s-au uitat la poza asta de Mos Nicolae

Chiar si pentru cei sceptici, aceasta fotografie este menita sa le dovedeasca faptul ca Mos Craciun si Mos Nicolae exista. Ba chiar, Mos Craciun este TATAL lui Mos Nicolae. Cei doi nu locuiesc in Laponia,.

Seful Raiffeisen ii cere lui mos Nicolae un guvern al Romaniei respectuos, credibil si curajos.

Presedintele Raiffeisen Bank, Steven van Groningen, a publicat, pe blogul sau, o lista de dorinte adresata lui mos Nicolae, cu calitatile pe care ar trebui sa le aiba viitorul guvern al Romaniei, printre care figureaza curajul, credibilitatea, stabilitatea si respectul pentru cetatean, potrivit Mediafax. Van Groningen si-a amintit de perioada cand era copil in Olanda si obisnuia sa ii scrie lui mos Nicolae, iar toti membrii familiei isi puneau cizmulitele in fata semineului. De acolo in mod .

A venit Mos Nicolae!.

In fiecare an, pe 6 decembrie, crestinii din intreaga lume il sarbatoresc pe Sfantul Ierarh Nicolae, supranumit si ocrotitorul copiilor. Potrivit traditiei, cei mici isi pregatesc de cu seara ghetutele, pe care Mos Nicolae le umple cu dulciuri si alte mici daruri, informeaza digi24. ro. Sfantul Nicolae s-a nascut in jurul anului 280, in orasul Patara, provincia Lichia, din Asia Mica, intr-o familie de oameni instariti si credinciosi. Parintii i-au dat numele Nicolae, care inseamna biruitor de .

Mos Nicolae a facut cumparaturi mai calculate

Ca in majoritatea anilor, cumparaturile pentru Mos Nicolae au fost facute chiar in seara de 5 decembrie.

Mos Nicolae le-a vizitat si pe vedetele autohtone! Iata ce au primit!

Mos Nicolae pare sa fi fost darnic si cu vedetele autohtone. Multe dintre acestea au gasit cadouri in cizme dis-de-dimineata. Daca va intrebati cat de darnic a fost mosul cu acestea, daca a strecurat si vreo nuia pentru celor mai nabadaioase, aflati in articolul urmator. Continue reading .

Noaptea trecuta a fost una extrem de agitata pentru Mos Nicolae. V-ati uitat in dimineata asta in ghetute?

Mos Nicolae a poposit noaptea trecuta si in tara noastra si le-a lasat in ghetute copiilor cuminti darurile mult visate. La vederea cadourilor fericirea celor mici a fost fara margini. Copiii si-au lustruit.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )