Libnet.ro
UNICEF

23:45

Secretarul general al NATO se ofera sa medieze dezacordul dintre Turcia si Germania

Hotnews Hotnews,
 Secretarul general al NATO se ofera sa medieze dezacordul dintre Turcia si Germania

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, s-a oferit luni sa medieze o vizita a parlamentarilor germani la trupele tarii lor de la o baza aeriana din Turcia, pentru a aplana dezacordul dintre Ankara si Berlin, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Secretarul general al PSD, despre banii parlamentarilor: As opta pentru inghetarea sumelor forfetare, de cazare, inclusiv a pensiilor speciale

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a declarat, luni, ca el ar opta pentru inghetarea sumelor forfetare, a sumelor care privesc cazarea parlamentarilor precum si a pensiilor speciale.

Secretarul general al PSD contrazice programul de guvernare: Mai degraba, taxa de solidaritate nu va fi introdusa

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a afirmat luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National, ca, cel mai probabil, taxa de solidaritate nu va fi introdusa, deoarece efectele economice ale unei astfel de masuri ar fi mult mai mici fata de impactul pe care l-ar avea din punct de vedere al imaginii.

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu: Taxa de solidaritate nu va fi introdusa

Taxa de solidaritate, masura cuprinsa in programul de guvernare al Cabinetului Tudose, nu va fi introdusa, a anuntat, luni, secretarul general al PSD, Marian Neacsu, argumentand ca efectele economice ar fi mult mai mici decat efectele de imagine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )