Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep, anunt trist facut duminica

Antena3 Antena3,
Simona Halep, anunt trist facut duminica

Am probleme la tendonul lui Ahile, am nevoie de tratament si am nevoie de o pauza, nu vreau sa fortez. Am avut aceleasi probleme si la Guangzhou si la Wuhan, acum insa s-au acutizat. E o accidentare serioasa,. continuă pe Antena3

Simona Halep abandoneaza in primul tur la Beijing

Principala favorita a Openului Chinei de la Beijing, turneu dotat cu premii totale in valoare de 4. 7 milioane de dolari, Simona Halep a jucat duminica in primul tur, dar s-a retras dupa doar noua game-uri din cauza unei accidentari.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Beijing. Meciul este duminica LIVE TEXT in aceasta pagina

Principala favorita a Openului Chinei de la Beijing, turneu dotat cu premii totale in valoare de 4. 7 milioane de dolari, Simona Halep a aflat cu cine va juca in primul tur si cand va avea loc acest meci.

Detalii despre accidentarea suferita de Simona Halep

Simona Halep a abandonat, duminica, in primul tur la Openul Chinei de la Beijing, turneu WTA Premier Mandatory unde jucatoarea noastra era principala favorita. Participarea la Turneul Campioanelor este pusa sub semnul intrebarii.

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing

Simona Halep a abandonat, duminica, in in primul tur al WTA de la Beijing. Jucatoarea din Romania a renuntat in primul set, la scorul de 5-4 pentru spanioloaica Lara Aruabarrena, jucatoare venita din calificari.

Simona Halep si-a aflat adversara de la China Open

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la China Open, turneu organizat in Beijing. Romanca o va intalni duminica, dupa ora 11:30, pe Lara Arruabarrena, locul 95 WTA. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit.

Simona Halep si-a aflat prima adversara pe care o va intalni la Beijing. S-a stabilit si ora meciului jucatoarei noastre

Simona Halep va juca duminica la Beijing, in ultima competitie dinaintea Turneului Campioanelor, de la Singapore, care va incheia sezonul.

Simona Halep a abandonat la Beijing, din cauza unor mari probleme fizice

Simona Halep, macinata de problemele fizice, a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing. Simona a decis, dupa 50 de minute, ca nu poate duce partida pana la capat si ii strange mana adversarei, la.

Simona Halep a abandonat in meciul cu Arruabarrena, de la Beijing Premier Mandatory, din cauze medicale

Simona Halep, principala favorita, a abandonat in primul tur al China Open, turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing, din cauze medicale. Romanca s-a retras la scorul de 5-4, pentru Lara Arruabarrena, 95 WTA, in primul set.

Simona Halep la Beijing: romanca intalneste o adversara la pamant. Bilantul lui Arruabarrena e groaznic

Simona Halep joaca, astazi dimineata, in penultimul turneu la care va participa in 2015 si unde e favorita numarul 1, dupa ce Serena Williams s-a retras.

Darren Cahill si-a serbat ziua de nastere fara Simona Halep. Romanca a precizat ce se va intampla cu relatia lor

Australianul Darren Cahill, omul care a ajutat-o ep Simona Halep sa obtina rezultatele bune din acest an, a implinit 50 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )