Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep despre accidentare si Turneul Campioanelor: Trebuie sa fiu atenta

Online Sport Online Sport,
Simona Halep despre accidentare si Turneul Campioanelor: Trebuie sa fiu atenta

Jucatoarea Simona Halep pregateste in aceasta perioada participarea la Turneul Campioanelor din Singapore, unde este principala favorita in absenta Serenei Williams, dar in acelasi timp spune ca trebuie sa fie atenta la accidentarea suferita la tendonul lui Ahile. continuă pe Online Sport

Simona Halep e fericita: Vreau sa cant, sa visez si sa rad!. Cine a facut-o pe jucatoarea noastra sa exclame asta

Simona Halep, numarul 2 WTA, s-a intors acasa, din cauza accidentarii la tendonul lui Achile, suferite la turneul de la Beijing.

Simona Halep s-a intors acasa. Imagini cu piciorul care i-a provocat retragerea de la Beijing si mesajul adresat fanilor

Simona Halep a fost nevoita sa se retraga din turneul de la Beijing, din cauza unei accidentari la tendonul lui Achile.

Garbine Muguruza calificata la Turneul Campioanelor. Cate locuri au mai ramas disponibile

Jucatoarea iberica Garbine Muguruza s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Beijing, turneu WTA Premier Mandatory, si astfel a obtinut biletele pentru Turneul Campioanelor din Singapore.

Muguruza la o victorie de calificarea la Turneul Campioanelor. Wozniacki, eliminata din curs

Jucatoarea spaniola Garbine Muguruza s-a calificat, miercuri, in optimi de finala la Openul Chinei de la Beijing si mai are nevoie de un singur succes pentru a-si asigura calificarea la Turneul Campioanelor din Singapore.

Visuri la cheie si Simona Halep au schimbat soarta a sapte copii in doua saptamani

Emisiunea Visuri la cheie a prezentat in editia din 7 octombrie povestea de viata a unei familii care a stiut sa profite din plin de a doua sansa pe care viata i-a dat-o. Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu si Andrei Samoil au facut imposibilul posibil pentru cei opt membri ai familiei Bordei, iar una dintre fetite si-a intalnit idolul - Simona Halep.

Simona Halep si accidentarea de la tendon: Am inceput recuperarea

Simona Halep a revenit in tara dupa abandonul de la China Open, numarul doi mondial incepand recuperarea dupa accidentarea suferita la tendonul lui Ahile. Sunt bucuroasa ca am parte de o recuperare buna, a precizat Halep pe contul personal de Facebook.

Simona Halep, alaturi de tricolori pe Instagram. Mesaje trasnite ale suporterilor dupa meciul Romania - Finlanda

Simona Halep i-a sustinut pe tricolori, la meciul cu Finlanda, incheiat 1-1, direct din tribune, ea postand o imagine din timpul meciului pe contul sau de Instagram. Romanca adunat mai multe reactii din partea fanilor, care considera ca elevii lui Iordanescu ar avea de invatat de la ea.

VIDEO Agnieszka Radwanska a castigat lupta pentru lovitura lunii septembrie, urmata de Simona Halep

Un punct castigat de Agnieszka Radwanska in meciul cu Dominika Cibulkova din semifinalele turneului de la Tokyo a fost votat de fani pe site-ul WTA drept lovitura lunii septembrie, in timp ce Simona Halep a ocupat locul al doilea in aceasta ancheta, potrivit Mediafax.

Lovitura lunii in tenis: Ce loc ocupa Simona Halep cu bijuteria reusita la Wuhan

Simona Halep, nominalizata la Lovitura lunii septembrie, s-a clasat pe locul al doilea in aceasta ierarhie, castigatoarea fiind poloneza Agnieszka Radwanska, care a primit cele mai multe voturi din partea fanilor.

Partener inedit de antrenament pentru Simona Halep

Revenita acasa dupa cele trei saptamani de turnee in China, Simona Halep si-a reluat antrenamentele fiind in acelasi timp atenta la evolutia accidentarii de la piciorul stang.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )