Libnet.ro
UNICEF

23:00

Simona Halep si-a aflat adversara din optimi de la Wimbledon: O asteapta un meci INFERNAL (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep si-a aflat adversara din optimi de la Wimbledon: O asteapta un meci INFERNAL (FOTO, VIDEO)

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. ISPITA A RAMAS FARA SUTIEN! DEZMAT TOTAL LA INSULA IUBIRII! CE DECIZIE A LUAT ANTENA 1 FOTO) Este vorba despre. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Wimbledon

Romanca Simona Halep s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o cu 6-3, 6-1 pe belarusa Victoria Azarenka intr-un duel dintre doi fosti lideri.

Simona Halep castiga duelul romanesc de la Wimbledon si se califica in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat miercuri in turul 3 al turneului de tenis de Mare Slem de la Wimbledon, dupa o victorie impotriva altei romance, Mihaela Buzarnescu, 6-3, 4-6, 6-2. Simona Halep, 27 de ani,.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Wimbledon dupa un meci complicat cu Mihaela Buzarnescu

De trei seturi a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea in runda a treia la Wimbledon.

UPDATE Simona Halep s-a calificat in optimi la Wimbledon, dupa ce a SPULBERAT-O pe Victoria Azarenka in doua seturi. Cu cine va juca in meciul urmator

35: La finalul meciului, Simona Halep a oferit o declaratie de mare campioana. Nu a fost atat de usor precum o arata scorul. M-am simtit foarte bine pe teren, am fost pozitiva si increzatoare.

Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon. Adversar de cosmar

Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu in turul trei la Wimbledon mieruri, 3 iulie. Dupa ora 18:30, romanii au strigat Set Simona!, iar scorul a fost 6-3, 4-6, 6-2, asa ca Halep s-a calificat in optimile de finala la Wimbledon. Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon .

Wimbledon: Simona Halep vs Victoria Azarenka se va disputa vineri, dupa ora 17:30

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de vineri, iar meciul dintre Simona Halep si Victoria Azarenka, din turul al treilea, va fi al doilea de pe Terenul Central, dupa partida dintre Kevin Anderson si Guido Pella.

FOTO A apelat la o metoda extrema. Cum se recupereaza Simona Halep dupa prima victorie de la Wimbledon

Simona Halep a trecut in doua seturi de Alexandra Sasnovich, in primul meci jucat la Wimbledon, meci in care a avut si probleme medicale.

Simona Halep s-a impus in duelul romanesc de la Wimbledon

Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu in trei seturi, 6-3, 4-6, 6-2, si s-a calificat in tur.

Misiune complicata pentru Simona Halep in optimi. Tocmai si-a aflat adversara

Pe Simona Halep o asteapta un meci de foc in optimile de finala la Wimbledon contra unei adversare care nu are nimic de pierdut si care deja si-a depasit conditia.

Wimbledon: Cori Gauff (15 ani), adversara Simonei Halep din optimi Americanca a salvat doua mingi de meci in fata Polonei Hercog

Cori Gauff, speranta tenisului american 313 WTA, 15 ani), a salvat doua mingi de meci in fata slovenei Polona Hercog 60 WTA), a castigat cu scorul de 3-6, 7-67), 7-5, dupa doua ore si 46 de minute de joc, si s-a calificat in optimile competitiei de la All England Club, unde o va intalni pe Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )