Libnet.ro
UNICEF

05:45

Simona Halep si Vasek Pospisil au jucat tenis la inaltime in zona Eastbourne Downs, inaintea Aegon International

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep si Vasek Pospisil au jucat tenis la inaltime in zona Eastbourne Downs, inaintea Aegon International

Simona Halep, locul 2 WTA, si canadianul Vasek Pospisil, numarul 76 ATP, au jucat tenis la inaltime, in zona Eastbourne Downs, pentru a sprijini actiunile caritabile organizate cu prilejul turneului de la Eastbourne, informeaza news. ro care citeaza eastbourneherald. co. uk. continuă pe Hotnews

Imagini inedite cu Simona Halep. Care au fost reactiile fanilor - VIDEO

Jucatoarea de tenis Simona Halep a postat, joi, pe contul sau de Instagram, un filmulet in care poate fi vazuta jongland cu o minge la fel ca fotbalistii, timp de cateva secunde. Fanii au.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Romania are patru jucatoare in TOP 100

Simona Halep se mentine si in aceasta saptamana pe locul 2 in ierarhia WTA, cea mai inalta pozitie pe care a ocupat-o de-a lungul timpului. Cu 6. 850 de puncte acumulate, Simona se afla la doar 115 puncte in urma liderului Angelique Kerber. Romania are patru jucatoare in TOP 100: Halep, Niculescu, Cirstea si Begu.

OFICIAL Simona Halep va juca la Eastbourne inainte de Wimbledon

Simona Halep a anuntat, miercuri, prin intermediul contului personal de Twittter, ca va juca la Eastbourne saptamana viitoare, competitie care va fi ultima inainte de participarea la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep ar putea fi lidera mondiala la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep revine in circuit la turneul de la Eastbourne cu o saptamana inaintea celui de-al treilea Grand Slam al anului.

Simona Halep revine in circuit inainte de Wimbledon

Dupa vacanta pe care si-a luat-o in urma finalei de la Roland Garros, Simona Halep revine in circuit la turneul de la Eastbourne.

Ion Tiriac explica de ce a pierdut Simona Halep finala de la Roland Garros

Ion Tiriac a explicat la Smart FM de ce a pierdut Simona Halep finala de la Roland Garros. Fostul tenisman considera ca Halep nu a profitat de momentul favorabil avut in setul decisiv, potrivit.

Simona Halep, wild card pentru turneul de la Bucuresti

In functie de parcursul pe care il va avea la Wimbledon, Simona Halep ar putea participa sau nu la turneul WTA de la Bucuresti 17-23 iulie).

De ce merita Simona Halep aprecierea noastra neconditionata

Turneele WTA desfasurate in 2017 demonstreaza ca au trecut vremurile in care competitiile erau dominate de un grup restrans de jucatoare, iar ceea ce reusete Simona Halep este cu adevarat remarcabil.

Simona Halep, TERAPIE dupa ce a pierdut FINALA de la Roland Garros! Locul de VIS unde incearca sa uite de ESEC (FOTO)

Simona Halep merita din plin o vacanta si un moment de relaxare dupa un sezon pe zgura extraordinar, care a dus-o in finala de la Roland Garros. Oboseala acumulata a determinat-o pe sportiva noastra sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3122 seconds )