Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sinteza Zilei. Afacerile cuscrului penal al lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Afacerile cuscrului penal al lui Traian Basescu

Sotul Elenei Basescu este fiul unui om de afaceri extrem de controversat: Bebe Ionescu, zis Bebe, un apropiat al lui Adriean Videanu, dar si al baietilor destepti de la Luxten. Bebe Ionescu a facut. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei: Imagini incredibile cu avocata mafiei. Cum a MINTIT Traian Basescu

Cazul Nicoletei Constantin, fosta Maracine, a fost prezentat in detaliu la Antena 3, in urma cu mai mult timp, ceea ce a starnit si o reactie din partea lui Traian Basescu, presedinte la acea data. Avocata.

Teodor Atanasiu, la Sinteza Zilei: Eu cred ca procurorii aveau dosarele si se fereau sa le promoveze

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, considera ca procurorii au inceput sa analizeze dosarele protejatilor lui Traian Basescu atat de tarziu, pentru ca se temeau ca si-ar putea pierde anumite.

Sinteza Zilei: Elena Udrea confirma afacerile cu libanezii

Elena Udrea a furnizat indicii importante in cazul unor informatii prezentate in urma cu cateva zile la Sinteza Zilei. Duminica, Mihai Gadea a vorbit despre afirmatiile Elenei Udrea dintr-un interviu, care.

Traian Basescu, aparatorul fratelui penal. Mircea a fost doar INTERMEDIARUL spagii

Traian Basescu isi apara fratele in scandalul cu Bercea Mondial si spune ca Mircea Basescu ar fi foat doar intermediarul spagii. Fratele meu a luat banii ca sa-i distribuie, a declarat Traian Basescu, in.

ANALIZA. De ce s-a reintors Traian Basescu in politica

Desi nimeni nu se mai astepta ca Traian Basescu sa partice la Congresul Partidului Miscarea Populara de la Palatul Parlamentului, fostul presedinte si-a facut aparitia in ultimul moment luand pe toata lumea prin surprindere. O miscare marca Traian Basescu. Toate televizoarele patriei s-au ingalbenit instant cand s-a aflat ca sef al statului va veni la Congresul partidului.

De ce s-a reintors Traian Basescu in politica

Desi nimeni nu se mai astepta ca Traian Basescu sa partice la Congresul Partidului Miscarea Populara de la Palatul Parlamentului, fostul presedinte si-a facut aparitia in ultimul moment luand pe toata lumea prin surprindere. O miscare marca Traian Basescu. Toate televizoarele patriei s-au ingalbenit instant cand s-a aflat ca sef al statului va veni la Congresul partidului.

Fostul presedinte Traian Basescu Basescu participa la Congresul PMP

ACTUALIZARE 11:35 Basescu: Era obligatoriu sa ies public si sa imi apar mandatul Traian Basescu a declarat, la congresul PMP, ca era obligatoriu sa iasa public si sa isi apere mandatul. El nu poate fi lasat pe mana televiziunii lui Voiculescu, Ghita, sau pe echivalentul lui Gadea de la Realitatea TV. Eu stiu adevarul si cata umilinta am indurat in ultimii 10 ani pentru a face ca Romania din 2014 sa nu mai semene cu cea din 2004 din punct de vedere al functionarii institutiilor, a comentat Basescu. * Basescu: Apreciez delicatetea Elenei Udrea de a nu fi in sala.

Traian Basescu: Chiar Elena Udrea mi-a semnalat probleme grave la ANRP

ACTUALIZARE 12:25 Printre cei care au semnalat probleme grave la ANRP a fost si Elena Udrea, a spus fostul presedinte Traian Basescu, care a declarat ca era informat din mai multe surse, mai ales de la departamentul Relatii Publice. Potrivit domniei sale, la Relatii Publice erau trimise numeroase sesizari ale cetatenilor, printre care si unele cu privire la retrocedari ilegale. Basescu a mentionat ca rezultatul acelor reclamatii a fost ca, la circa sase luni, s-a produs prima punere sub acuzare in dosarul ANRP, a fostului vicepresedinte al institutiei, Remus Baciu. * Basescu, despre acuzatiile Elenei Udrea la adresa generalului Coldea: Stiam, dar nu aveam posibilitatea sa verific * Nu am plecat cu dosare secrete de la Cotroceni * Basescu: Apreciez delicatetea Elenei Udrea de a nu fi in sala * Basescu: Era obligatoriu sa ies public si sa imi apar mandatul .

VIDEO Traian Basescu, prezent la Congresul PMP: Chiar daca nu este aici, tin sa ii multumesc Elenei Udrea si sper sa imi confirme inca o data ca este un om cinstit

Fostul presedinte Traian Basescu participa duminica la Congresul Partidului Miscarea Populara care se desfasoara la Palatul Parlamentului. Basescu a ajuns exact la ora inceperii congresului, 11. 00, iar participantii l-au aplaudat si i-au scandat numele timp de cateva minute. 25: Chiar daca nu este aici, tin sa-i multumesc dnei Elena Udrea si ii apreciez delicatetea gestului ei de a nu fi in sala. Sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se putea apara si sper sa imi confirme inca o data ca este un om cinstit, am convingerea ca daca va putea sa o faca, o va face, a declarat Traian Basescu la Congresul PMP.

Traian Basescu, despre Elena Udrea: Justitia este corecta. Va fi capabila sa isi dovedeasca nevinovatia (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la iesirea din sediul PMP, ca sustine independenta justitiei. intrebat de jurnalistii aflati la fata locului cum vede procesul Elenei Udrea, Basescu a raspuns:.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )