Libnet.ro
UNICEF

01:05

SINTEZA ZILEI. Aproape 400 de plangeri penale privind cazuri grave de coruptie, ingropate

Antena3 Antena3,
SINTEZA ZILEI. Aproape 400 de plangeri penale privind cazuri grave de coruptie, ingropate

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, Mihai Gadea a prezentat, in exclusivitate, un document incendiar, care arata ca 394 de plangeri penale care acuza cazuri grave de. continuă pe Antena3

Oprescu: Am avut 346 de plangeri penale, la toate am primit NUP.

Edilul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni seara ca pe numele sau au fost formulate, de cand este primar general, 346 de plangeri penale, iar in toate a fost dispusa neinceperea urmaririi penale, una dintre reclamatii fiind facuta in legatura cu adapostul privat de caini Dog Town, relateaza Mediafax. Oprescu a spus, intr-o emisiune la Antena 3, ca unele dintre plangerile impotriva sa au fost facute la Parchetul general, iar altele, la Directia Nationala Anticoruptie. Primarul general a .

SINTEZA ZILEI. Puternica activitate seismica in judetul Galati. Se extinde lantul de cutremure?

Invitat la emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, Mihai Diaconescu, cercetator geofizician la Institutul National pentru Fizica Pamantului, a explicat cauzele pentru care in ultima perioada, in satul.

Tudor Gheorghe, la Sinteza Zilei: Eu nu am facut cantece, eu am facut spectacole

Maestrul Tudor Gheorghe i-a acordat un interviu de exceptie lui Mihai Gadea, in cadrul editiei de duminica seara a emisiunii Sinteza Zilei. Artistul a vorbit despre urmatorul sau turneu din tara, dar si.

Sinteza Zilei. Consilier prezidential cu program de... lauza

Mihai Gadea l-a prezentat in editia de duminica seara a emisiunii Sinteza Zilei pe unul dintre consilierii lui Traian Basescu, mai putin cunoscut publicului. Gheorghe Anghelescu, consilierul lui Traian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )