Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sinteza zilei: Erata CCR pentru referendumul din 2012, anchetata

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Erata CCR pentru referendumul din 2012, anchetata

Erata Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) la referendumul din august 2012, de demitere a presedintelui de atunci Traian Basescu, s-a soldat cu un dosar penal. Unul din membrii CCR, Aspazia Cojocaru, a spus. continuă pe Antena3

Dezvaluiri la Sinteza Zilei. Televiziuni de propaganda finantate din spaga

Mite de milioane de euro, televiziune de propaganda si institutii publice pentru spalat bani. Sunt cateva dintre activitatile pe care Gheorghe Stefan, zis si Pinalti, le-a orchestrat in timp ce se afla in.

Targ educational pentru studentii din sud-estul Romaniei

Circa 360 de elevi din judetele Constanta, Tulcea si Braila au participat, sambata si duminica, la un targ educational la sediul Universitatii Ovidius din Constanta, in cadrul proiectului Construieste-ti cariera, pas cu pas! Consiliere si orientare profesionala pentru elevii din regiunile Centru si Sud-Est.

Sinteza Zilei. Bani din bugetul de stat, cheltuiti de Udrea pentru complexul de lux in care sta

Dupa 72 de zile in spatele gratiilor, Elena Udrea s-a intors acasa, in apartamentul sau de lux din cel mai scump complex imobiliar ridicat vreodata in Romania, Stejarii. Antena 3 a aratat in exlusivitate.

Sinteza Zilei. Bani din bugetul de stat, cheltuiti de Udrea pentru complexul de lux in care locuieste

Dupa 72 de zile in spatele gratiilor, Elena Udrea s-a intors acasa, in apartamentul sau de lux din cel mai scump complex imobiliar ridicat vreodata in Romania, Stejarii. Antena 3 a aratat in exlusivitate.

Cununia politico-religioasa dintre Primaria Iasiului si Biserica. Nichita a cerut sfatul unui duhovnic pentru alegerile din 2012

Unul dintre cei mai influenti preoti ai Mitropoliei Moldovei si Bucovinei a dezvaluit motivul care l-a determinat pe Gheorghe Nichita sa candideze din nou la Primaria Iasi in 2012.

Elena Udrea: Dau statul in judecata la CEDO pentru conditiile din penitenciare

Udrea a afirmat, intr-un interviu prin telefon la postul B1 TV, ca oamenii ies din arest schimbati pe viata din cauza conditiilor pe care sunt obligati sa le suporte si din acest motiv va da statul in judecata la CEDO.

Proiect de lege: Declaratii de avere pentru cei din conducerea bancilor si societatilor la care statul este actionar

Mai multi senatori PSD, UNPR si PC propun sa-si declare averea si interesele persoanele din conducerea bancilor si a societatilor la care statul este actionar, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )