Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sinteza zilei. Exploziv: 26 milioane euro din spagi

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Exploziv: 26 milioane euro din spagi

Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, a recunoscut tot in dosarul ANRP 1. Nu mai putin de 5 milioane de euro ar fi mers la ANRP, la Crinuta Dumitrean si Sergiu Diacomatu. Am pretins si primit 10 milioane. continuă pe Antena3

Italia vrea sa obtina 3,4 miliarde euro din privatizarea Postei

Guvernul de la Roma urmareste sa obtina circa 3,4 miliarde de euro din vanzarea participatiei minoritare, de 38%, pe care o detine la compania de posta, Poste Italiane SpA.

Lichiditate de 1,72 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7. 514 lei 1. 992 euro).

Extragerea loto din 25 octombrie: Premiul la Loto 6/49 a ajuns la peste 5,1 milioane euro

Premiul la Loto 6/49 a ajuns la peste 5,1 milioane euro, la extragerea loto din 25 octombrie.

26 de organizatii din 23 de tari europene sunt implicate in proiectul SUSY

26 de organizatii din 23 de tari europene sunt implicate in proiectul SUSY - SUstainable and Solidarity EconomY, cofinantat de Uniunea Europeana, al carui scop este de a promova metode alternative de productie si distributie, modele diferite de consum si economisire, pornind de la cele mai bune practici ale economiei sociale si solidaritatii, se arata intr-un comunicat de presa al fundatiei TERRA Mileniul III.

Lichiditate de 14,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 65. 605 lei 14. 955 euro).

Moscovici: Grecia va primi o transa de 3 miliarde euro din programul de asistenta

Reformele aplicate de Guvernul grec sunt in grafic, astfel ca viitoarea transa din programul de sprijin financiar extern, de 3 miliarde de euro, va fi furnizata de creditori, anunta comisarul european pentru economie, Pierre Moscovici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )