Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sinteza zilei. Sondaj: 10 oameni care ar putea face bine pentru Romania

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Sondaj: 10 oameni care ar putea face bine pentru Romania

Mihai Gadea a anuntat joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, ca lanseaza un sondaj national, pentru a gasi 10 oameni ce pot face bine pentru Romania. Mai sunt 10 oameni de onoare in Romania care . continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Cat costa un post de ministru PDL

Pretul unui post de ministru PDL ajunsese la 5 milione de euro. Informatia a fost dezvaluita joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in acest sens, a fost dat exemplul lui Gabriel Sandu, fost ministru.

Imaginile dezastrului din Siria, prezentate la Sinteza zilei

O serie de imagini dramatice din Siria, filmate din drona, au fost difuzate joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Traversam cea mai complicata perioada dupa al Doilea Razboi Mondial. Sunt cele mai.

Sinteza zilei. Imaginile dezastrului din Siria

O serie de imagini dramatice din Siria, filmate din drona, au fost difuzate joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Traversam cea mai complicata perioada dupa al Doilea Razboi Mondial. Sunt cele mai.

Uniunea Europeana, pregatita sa ofere sprijin suplimentar Ungariei pentru a putea face fata solicitantilor de azil

Uniunea Europeana ar putea oferi sprijin suplimentar Ungariei pentru a putea face fata solicitantilor de azil prin finantarea si infiintarea de noi centre, a declarat comisarul european pentru migratie, afaceri.

Business Report: Top 10 firme care nu au platit pentru pamantul folosit de la stat; Criza migrantilor si banii din spatele ei; Romania vs noua criza - la bal sau la spital?

Majorarea datoriei publice - asul din maneca al bancilor centrale. Intr-un discurs tinut in fata Congresului american in data. Inaugurat de Tariceanu, noul pod de la Agigea este inchis. In ziua in care fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus inaugura.

Sinteza zilei: Cum a incercat Dorin Cocos sa cumpere un jurnalist

Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea pe vremea cand aceasta era consilier prezidential, a incercat sa-l mituiasca in urma cu 10 ani, pe Mihai Munteanu, la vremea aceea reporter la Evenimentul.

Sinteza zilei: Cat costa o inchidere de dosar in Romania

Libertatea are pret in Romania, iar protectia oferita in fata procurorilor imbraca sume de milioane de euro. Cei care fac asta fac sunt parte a fostei familii prezidentiale. Spre exemplu, Dragos.

Andrei Plesu: Altfel de politica cu aceiasi politicieni? Cu oameni care, de ani intregi, se ocupa de averea proprie, de familie si de amici, schimba taberele si loialitatile si se imprietenesc romantic pentru binele tarii?

Liviu Dragnea, recent condamnat in Dosarul Referendumului la inchisoare cu suspendare, pare sa fi uitat de acest fapt si iese la tribuna pentru a vorbi romanilor despre un nou mod de a face politica.

Ceasul care te face sa uiti de telefon cand iesi la alergat

TomTom, compania olandeza producatoare de accesorii pentru fitness, a lansat un nou ceas in cadrul IFA 2015. Si nu este un doar un alt ceas pentru fitness. Pe langa optiunile obisnuite de care dispune un astfel de dispozitiv, acesta este echipat cu music player. Asa ca data viitoare cand iesi la alergat, ai putea sa [] Ceasul care te face sa uiti de telefon cand iesi la alergat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

10 domenii in care insolventele au devenit obraznice

Insolventa, cancerul de care sufera multe zone din economia romaneasca, are efecte perverse. Desi,in statistici, numarul cazurilor de insolventa este in scadere, in spatele cifrelor se ascunde o situatie care te pune pe ganduri - tot mai multe firme cu afaceri de peste 1 milion de euro isi declara incapacitatea de plata, arata o analiza realizata de KeysFin. Mai mult chiar, avem de patru ori mai multe firme in insolventa decat tarile din jur. Peste 4. 700 de firme au intrat in insolventa in primele 6 luni, in scadere cu 55,98% comparativ cu aceeasi perioada din 2014, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului ONRC). Cel mai mare numar de companii intrate in insolventa, a fost inregistrat in Bucuresti, Capitala fiind urmata de judetul Bihor, Timis si Maramures.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )