Libnet.ro
UNICEF

18:30

Slovacia, Romania si Bulgaria, memorandum pentru constructia unui gazoduct

România Liberă România Liberă,
Slovacia, Romania si Bulgaria, memorandum pentru constructia unui gazoduct

Transportatorul national de gaze din Slovacia, Eustream, vrea sa incheie un memorandum de intelegere cu companiile similare din Romania si Bulgaria, pentru constructia unui gazoduct care sa reduca dependenta regiunii balcanice de Rusia, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Slovacia va incheia un memorandum cu Romania si Bulgaria pentru un gazoduct catre Balcani

Transportatorul national de gaze din Slovacia, Eustream, se asteapta ca in urmatoarele doua saptamani sa incheie un memorandum de intelegere cu companiile similare din Romania si Bulgaria, pentru constructia unui gazoduct care sa reduca dependenta regiunii balcanice de Rusia.

Italia: Trei tineri romani, arestati pentru uciderea unui medic si politician italian

Trei tineri romani, cu varste cuprinse intre 24 si 26 de ani, au fost arestati la Roma pentru uciderea unui medic si politician italian in varsta de 71 de ani, relateaza duminica La Repubblica in editia sa online, citeaza Agerpres.

Bucuresti: Mobilizare de forte pentru salvarea unui pui de lebada. Pasarea a inghitit un carlig de pescuit in timp ce se hranea pe lac

Mai multi pescari si angajati ai Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement din Capitala ALPAB) au intervenit, duminica, in Parcul Tineretului din Bucuresti pentru a salva de la sufocare un pui de lebaba.

Trei romani, arestati la Roma pentru uciderea unui politician local

Trei imigranti romani au fost arestati, duminica, la Roma, pentru jefuirea si uciderea unui politician local, relateaza Corriere della Sera.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )