Libnet.ro
UNICEF

21:45

Socialistii lui Sanchez, pe primul loc in urma alegerilor legislative anticipate; Vox a intrat in Parlament - exit-poll

Adevărul Adevărul,
Socialistii lui Sanchez, pe primul loc in urma alegerilor legislative anticipate; Vox a intrat in Parlament - exit-poll

Partidul Socialist spaniol PSOE) al sefului Guvernului in exercitiu Pedro Sanchez se claseaza pe primul loc in urma alegerilor legislative anticipate de duminica, insa fara sa dispuna de o majoritate in Parlament, porivit unui exit-poll realizat de institutul GAD3, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Alegeri anticipate in Spania: Socialistii sunt pe primul loc, dar nu obtin destule voturi pentru a avea majoritatea in Parlamentul de la Madrid

Primele sondaje de dupa inchiderea urnelor de votare din Spania arata Partidul Socialist pe primul loc in alegerile legislative anticipate. Cu toate acestea, partidul premierului in functie Pedro Sanchez nu a obtinut.

UPDATE Alegeri anticipate in Spania: Socialistii sunt pe primul loc, dar fara majoritate (sondaj)

UPDATE 00:10 Dupa numararea a peste 60% din voturi, Partidul Socialist PSOE) se situeaza pe primul loc cu 29. 45 % din sufragii si ar obtine 124 de locuri in Parlament, mai mult comparativ cu cele 85 obtinute la scrutinul legislativ din 2016, dar departe de majoritatea absoluta de 176 din totalul de 350 de locuri de deputati, transmite Mediafax citand AFP.

INAINTEA ALEGERILOR LEGISLATIVE SPANIOLE: Matteo Salvini isi exprima sustinerea fata de partidul de extrema dreapta Vox

Vicepremierul italian Matteo Salvini, liderul Ligii extrema dreapta) si-a exprimat sustinerea fata de Partidul spaniol Vox extrema dreapta) inaintea alegerilor legislative spaniole de duminica.

Studiu Eurostat: Romania - pe primul loc in UE la nasterile in randul tinerelor, pe ultimul la femeile de 40 ani

Romania se afla, potrivit unui studiu Eurostat din 2019, pe primul loc in ceea ce priveste rata nasterilor in randul adolescentelor si pe ultimul loc in ceea ce priveste rata nasterilor in randul femeilor de peste 40 de ani, relateaza Mediafax.

Formula 1: Valtteri Bottas a castigat MP al Azerbaidjanului si a revenit pe primul loc in clasamentul general; Lewis Hamilton a incheiat al doilea

Valtteri Bottas Mercedes) a castigat, duminica, Marele Premiu al Azerbaidjanului, a patra etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de coechipierul Lewis Hamilton si de Sebastian Vettel ). Gratie succesului obtinut pe circuitul de la Baku, pilotul finlandez a revenit pe primul loc in clasamentul general al pilotilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )