Libnet.ro
UNICEF

23:30

SUA: Donald Trump i ndeamna pe detractorii sai sa se calmeze n 2019

Hotnews Hotnews,
 SUA: Donald Trump i ndeamna pe detractorii sai sa se calmeze n 2019

Fidel stilului sau, presedintele american, Donald Trump, a inceput anul 2019 cu un mesaj provocator pe Twitter la adresa detractorilor sai, acuzati ca sufera de sindromul de tulburare Trump, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump da vina pe democrati pentru moartea copiilor imigranti aflati n custodia autoritatilor

Presedintele american Donald Trump a imputat democratilor, sambata, stricta responsabilitate a mortii copiilor imigranti aflati in custodia autoritatilor SUA, dupa decesul a doi minori din Guatemala si in plina disputa politica legata de blocajul administratiei federale shutdown), scrie AFP.

Donald Trump insista ca vrea un zid solid la frontiera americano-mexicana

Presedintele Donald Trump insista ca vrea un zid solid la frontiera americano-mexicana, el reiterand luni o solicitare care se afla in centrul blocajului administratiilor federale de zece zile, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Donald Trump vorbeste despre mari progrese n negocierile comerciale cu China

Presedintele american Donald Trump a declarat sambata ca se inregistreaza mari progrese in negocierile comerciale cu China, dupa ce a discutat la telefon cu omologul sau chinez Xi Jinping, relateaza Agerpres citand AFP.

CUTREMUR politic la CASA ALBA! A anuntat ca DEMISIONEAZA! E lovitura momentului pentru DONALD TRUMP

Purtatoarea de cuvant a Pentagonului, Dana White, si-a anuntat plecarea din functie, in ultima zi in post a fostului secretar al apararii, Jim Mattis. Multumesc pentru oportunitatea pe care mi-a dat-o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )