Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tabloul Guvernului Dragnea 1. Cine sunt noii ministri

Adevărul Adevărul,
Tabloul Guvernului Dragnea 1. Cine sunt noii ministri

Noul Guvern PSD-ALDE, in care premierul Sorin Grindeanu va avea un rol secundar, este format din oameni loiali lui Liviu Dragnea, seful din umbra al Executivului. Iata cine sunt noii ministri, succint, dar relevant. continuă pe Adevărul

Tabloul Guvernului Dragnea 1. Petele din CV-urile noilor ministri

Noul Guvern PSD-ALDE, in care premierul Sorin Grindeanu va avea un rol secundar, este format din oameni loiali lui Liviu Dragnea, adevaratul sef al Executivului. Iata cine sunt noii ministri, succint, dar relevant.

Cine sunt noii ministri care vor face parte din CSAT

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ales mai multi oameni apropiati sa conduca ministere-cheie din Guvern. O parte dintre acestia vor face parte si din Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, printre ei numarandu-se Carmen Daniela Dan si Florin Iordache, ministrul de Interne, respectiv al Justitiei.

Cine sunt agentii rusi expulzati de Barack Obama? (presa)

Presedintele american Barack Obama a ordonat inainte de Anul Nou expulzarea a 35 de oficiali rusi acuzati ca ar fi agenti ai serviciilor de informatii ai Moscovei, aminteste Francetvinfo, care a incercat sa afle cine sunt acestia.

A fos propus noul Guvern: cine sunt cei 26 de ministri din cabinetul Grindeanu

Liviu Dragnea a prezentat lista membrilor Cabinetului Grindeanu, in care Sevil Shhaideh, prima propunere pentru postul de prim-ministru va ocupa functia de vicepremier. Urmatorul pas il reprezinta convocarea plenului reunit al Parlamentului pentru.

Despre biscuitii din cutia Guvernului Dragnea I

Politica romaneasca surprinde doar pe canapelistii lenesi, comandori in plin rang de pareristi. Pentru cei care chiar o urmaresc, numirea actualului executiv este departe de a fi o surpriza, ci doar o ampla confirmare. Suntem simpli spectatori, iar modalitatile de implicare, acum, la spartul targului, chiar sunt inutile.

Biscuitii din cutia Guvernului Dragnea I. Daca aveti o problema ca un lider politic se vrea sforar, luati o papiota cu ata si, ironic, legati-va de Parlament

Politica romaneasca surprinde doar pe canapelistii lenesi, comandori in plin rang de pareristi. Pentru cei care chiar o urmaresc, numirea actualului executiv este departe de a fi o surpriza, ci doar o ampla confirmare. Suntem simpli spectatori, iar modalitatile de implicare, acum, la spartul targului, chiar sunt inutile - scrie analistul politic Mihnea Dumitru pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Noi nume vehiculate pentru Guvernul Grindeanu. Cine sunt posibilii viitori demnitari din noul Executiv

Conform stirileprotv. ro sunt vehiculate noi nume care ar putea sa preia portofoliile din noul guvern al carui prim-ministru desemnat este timisoreanul Sorin Grindeanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )