Libnet.ro
UNICEF

22:46

Tiruri de rachete asupra unei tabere din Bagdad. Cel putin 26 de morti

Antena3 Antena3,
Tiruri de rachete asupra unei tabere din Bagdad. Cel putin 26 de morti

Cel putin 26 de persoane au fost ucise si mai multe altele ranite in tirurile de rachete asupra unei tabere din Bagdad gazduind membri ai opozitiei iraniene in exil in Irak, a anuntat vineri purtatorul de . continuă pe Antena3

ONU: Cel putin 26 de morti intr-un atac contra taberei opozitiei iraniene

Peste 26 de persoane au fost ucise si multe altele au fost ranite in tirurile de rachete asupra unei tabere din Bagdad care gazduia membri ai opozitiei iraniene in exil in Irak, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al secretarului general al ONU.

Statul islamic isi asuma atentatul cu bomba asupra unei moschei din Arabia Saudita

Gruparea extremista Statul Islamic si-a asumat luni responsabilitatea pentru un atentat sinucigas cu bomba ce a ucis un credincios si a facut mai multi raniti intr-o moschee siita din Najran in sudul Arabiei Saudite, informeaza Reuters.

Militari irakieni si refugiati iranieni, morti intr-un atac cu obuze langa aeroportul din Bagdad

Cel putin trei militari irakieni si 20 de exilati iranieni au fost ucisi joi, in urma unui atac cu obuze asupra unei foste baze militare de langa Aeroportul International Bagdad, care gazduieste o grupare de refugiati iranieni, relateaza AP in pagina electronica.

Explozii la un depozit militar din Ucraina: Cel putin o persoana a murit

Cel putin o persoana a murit ieri seara intr-un incendiu de proportii care a declansat explozii la un depozit militar de la Svatove, un oras din estul Ucrainei aflat sub controlul trupelor guvernamentale, potrivit presei ucrainene, informeaza AP in pagina electronica.

VIDEO INCENDIU de proportii si explozii la un arsenal militar din Ucraina: Cel putin o persoana a murit

Cel putin o persoana a murit joi seara intr-un incendiu de proportii care a declansat explozii la un arsenal militar de la Svatove, un oras din estul Ucrainei aflat sub controlul trupelor guvernamentale, potrivit presei ucrainene, relateaza AP in pagina electronica.

Suddeutsche Zeitung: Creditorii refuza plata unei transe din noul imprumut acordat Greciei

Dupa o perioada de relativa uitare, situatia din Grecia revine in atentia pietelor, pe fondul refuzului creditorilor internationali de a plati o transa de 2 miliarde de euro catre Atena, conform unui articol din Suddeutsche Zeitung.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )