Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu, despre premierul olandez Mark Rutte: Un arogant! Si Germania s-a saturat de jocurile Olandei

B1 B1,
Traian Basescu, despre premierul olandez Mark Rutte: Un arogant! Si Germania s-a saturat de jocurile Olandei

Traian Basescu a lansat un atac la adresa premierului olandez Mark Rutte, pe care l-a catalogat drept un arogant, in contextul in care acesta a declarat ca Romania nu va intra in Spatiul Schengen pana cand nu. continuă pe B1

Traian Basescu, despre refuzul Olandei de a accepta Romania in Schengen: A vrut foarte mult si multi ani sa faca managementul portului Constanta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, in emisiunea Dosarul de Politician, refuzul repetat al premierului olandez Mark Rutte de a accepta aderarea Romaniei la zona Schengen. Are acest cuc Rutte din 2013.

Dragnea, despre liderii statelor care si-au exprimat ingrijorarea fata de Romania: Ne mint ca avem probleme cu statul de drept / Sunt suparati ca avem productii record / Premierul Olandei a venit sa ne jigneasca

Liviu Dragnea a declarat sambata la mitingul PSD ca premierul olandez Mark Rutte a venit in Romania sa ne jigneasca din nou, desi in Olanda s-au spalat miliarde de euro. Potrivit sefului PSD, liderii europeni sunt suparati pentru ca, dupa majorarea salariilor in Romania, oamenii incep sa nu mai accepte salarii de mizerie din strainatate si sa vina acasa. Sunt suparati ca vor fi mai frumoase comunele noastre decat cele din vestul Europei, afirma Dragnea.

Liviu Dragnea, mesaj dur pentru premierul olandez si pentru presedintele Frantei: Ne mint ca nu vor sa intram in Schengen pentru ca avem probleme cu statul de drept

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a raspuns dur sambata premierului olandez, Mark Rutte, cel care a spus la Sibiu ca Romania va intra in spatiul Schengen doar atunci cand va respecta statul de.

Premierul Olandei: Romania nu merge in directia corecta pentru a fi acceptata in spatiul Schengen. Reactia lui Dancila

Premierul olandez, Mark Rutte, a declarat joi, la summitul UE de la Sibiu, ca Romania va fi primita in spatiul Schengen cand va veti conforma tuturor regulilor statului de drept. Cateva ore mai tarziu premierul Viorica Dancila a venit cu o replica si a subliniat ca decizia este una politica si ca tara noastra indeplineste toate criteriile pentru aderare.

Premierul Olandei: Romania va intra in Schengen cand se va conforma statului de drept

Premierul olandez Mark Rutte, aflat la Sibiu pentru a participa la summitul informal al liderilor UE, a declarat joi ca Romania va putea intra in spatiul Schengen dupa ce va incepe sa respecte valorile democratiei si ale statului de drept, relateaza Mediafax.

TRAIAN BASESCU: Liviu Dragnea si Viktor Orban, doi rataciti prin Europa

Fostul presedinte Traian Basescu ii califica pe liderul PSD Liviu Dragnea si pe premierul ungar Viktor Orban drept doi rataciti prin Europa.

Traian Basescu: Liviu Dragnea si Viktor Orban, doi rataciti prin Europa; prin ispravile lor penibile, spera sa primeasca mai multa atentie decat summitul de la Sibiu

Traian Basescu scrie miercuri, intr-o postare pe Facebook, ca Liviu Dragnea si premierul ungar Viktor Orban sunt doi politicieni rataciti prin Europa care, prin sfidarea summitului de la Sibiu, spera sa primeasca mai multa atentie decat reuniunea de joi a liderilor europeni. Vor avea un esec. Cu siguranta, nu cu politicieni agresiv-antieuropeni ca Dragnea si Orban, amandoi parand a fi infiati de masinaria de propaganda a Moscovei, se va construi viitorul Uniunii Europene, spune fostul sef al statului.

Traian Basescu, prima reactie dupa acuzatiile ca a turnat la Securitate sub numele Petrov

CNSAS a votat, joi, in unanimitate, reverificarea relatiei fostului presedinte Traian Basescu cu Securitatea, dupa ce ar fi aparut elemente noi la dosar. intrebat de reporterul Antena 3 ce parere are despre de.

Dosar de politician (B1 TV), cu Traian Basescu unic invitat: Nicio intrebare legata de informatia ca ar fi fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea

Traian Basescu a fost unicul invitat al lui Silviu Manastire la Dosar de politician de pe B1 TV. Desi am asteptat cu totii sa vedem ce zice fostul presedinte despre informatia ca ar fi fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea, intrebarea nu a mai venit. Fara comentarii!.

Basescu, despre acuzatiile de colaborare cu Securitatea: Nu va fi gasit niciun angajament

Traian Basescu a declarat sambata la Romania TV ca nu se poate pronunta asupra dosarului trimis instantei de catre CNSAS, intrucat nu stie ce contine, dar poate spune cu certitudine ca nu va fi gasit un angajament de colaborare pentru ca nu a semnat vreunul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )