Libnet.ro
UNICEF

15:30

Traian Basescu, despre revocarea lui Kovesi Este o chestiune sensibila

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre revocarea lui Kovesi Este o chestiune sensibila

Revocarea din functie a procurorului-sef al DNA Laura Kovesi este o chestiune sensibila si o decizie grea pentru presedintele Klaus Iohannis, a declarat miercuri fostul presedinte Traian. continuă pe Antena3

Dragnea reactioneaza dupa anuntul lui Iohannis despre revocarea lui Kovesi: Ce sperante sa am eu? (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni ca nu a vorbit cu presedintele Klaus Iohannis despre propunerea de revocare a sefei DNA Laura Coduta Kovesi. intrebat daca are sperante ca seful statului va decide.

Traian Basescu, la Chisinau, a cerut Parlamentelor Romaniei si Republicii Moldova sa voteze UNIREA: E o chestiune de demnitate nationala (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a cerut duminica, la Chisinau, Parlamentului Romaniei si Parlamentului Republicii Moldova sa voteze unirea celor doua tari, in cinstea Centenarului Unirii. Al treilea.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Sebastian Ghita: S-a complacut sa fie turnator in dosare penale

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur miercuri la adresa lui Sebastian Ghita chiar la televiziunea acestuia dupa ce in interviul acordat lui Ion Cristoiu a vorbit si despre dosarul lui Mircea.

Traian Basescu, emotionat de imnul PDL, cantat de unionistii din Republica Moldova (VIDEO)

Traian Basescu a trait un moment emotionant in timpul turneului efectuat in Republica Moldova, pentru a promova tema unionista. Fostul presedinte a insistat ca Romania este capabila sa sustina procesul.

Traian Basescu, TRADAT de Elena Udrea? Sebastian Ghita: Ati vrea sa vedeti un presedinte arestat? Ea, saraca, se zbatea...

Sebastian Ghita a dezvaluit in ultimul episod al interviului acordat din Serbia lui Ion Cristoiu ca Elena Udrea era folosita de Traian Basescu pentru a discuta cu adversarii sai, nu doar ca sursa alternativa de.

Radu Banciu: Traian Basescu o trimitea dupa tigari pe Elena Udrea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu dezvaluirile facute de Sebastian Ghita privind relatia dintre fostul presedinte Traian Basescu si Elena Udrea. Am aflat ca Tra.

UPDATE Traian Basescu a cerut la Chisinau unirea Basarabiei cu Romania. Reactia lui Igor Dodon

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, la Marea Adunare Centenara de la Chisinau, d.

LIVE VIDEO Traian Basescu a cerut la Chisinau unirea Basarabiei cu Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, la Marea Adunare Centenara de la Chisinau, d.

Klaus Iohannis, despre revocarea sefei DNA: Nu am avut nicio discutie cu Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri seara, ca nu a avut nicio discutie cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu am avut o discutie, nici nu cred ca este neaparat nevoie sa am o discutie personala.

Klaus Iohannis, despre revocarea sefei DNA: Nu am discutat cu Kovesi, nici nu cred ca e nevoie

Klaus Iohannis nu se grabeste cu decizia privind cererea de revocare a sefei DNA. intrebat de jurnalistii prezenti la Salonul Auto de la Bucuresti despre acest subiect, seful statul a pastrat data anuntata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )