Libnet.ro
UNICEF

21:45

Traian Basescu, mesaj pe Facebook: Singura modalitate de a guverna tara este instituirea spaimei de descinderile facute de institutiile statului?

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, mesaj pe Facebook: Singura modalitate de a guverna tara este instituirea spaimei de descinderile facute de institutiile statului?

Traian Basescu a postat, sambata, pe pagina personala de Facebook, un mesaj in care critica actiunile din ultima vreme ale inspectorilor antifrauda si a procurorilor DNA si DIICOT. Fostul presedinte avertizeaza: Atentie, spaima vine in acelasi timp cu ura. continuă pe Adevărul

Traian Basescu acuza interventiile in forta ale institutiilor statului: Oare singura modalitate de a guverna tara este instituirea spaimei de descinderi?

De sase luni, in Romania, toata lumea descinde, acuza pe pagina sa de Facebook Traian Basescu, fostul sef al statului spunand ca trebuie sa ne dorim o tara in care institutiile statului sa fie in primul rand respectate si mai putin temute.

Traian Basescu: De sase luni, in Romania, toata lumea descinde. Trebuie sa ne dorim o tara in care institutiile statului sa fie in primul rand respectate si mai putin temute

Dupa actiune in forta a inspectorilor ANAF pe litoral zilele acestea, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca de sase luni, in Romania, toata lumea descinde. Basescu subliniaza ca aceste descinderi.

Traian Basescu: Pozitia CSM in ceea ce ma priveste m-a revoltat. Nu sunt dusmanul justitiei, ci doar al fatarniciei exprimata prin liderii ei

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, joi, intr-o postare pe Facebook, ca Pozitia exprimata ieri de CSM in ceea ce ma priveste m-a revoltat. A fost prea mult pentru ca un om care a militat zece ani si o voi mai face inca zece in favoarea continuarii proceselor de consolidare si imbunatatire a functionarii justitiei.

Traian Basescu, pe Facebok: Pozitia CSM m-a revoltat. Nu sunt dusmanul justitiei, ci doar al fatarniciei

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, ca pozitia exprimata, miercuri, de CSM l-a revoltat, intrucat el nu este dusmanul justitiei, ci doar al fatarniciei exprimata prin liderii ei.

FOTO. Traian Basescu, atac la presedintele absent

Traian Basescu, fostul presedinte al Romanie, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, nu isi sustine partidul care l-a adus la Palatul Cotroceni.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Nu a existat presedinte atat de absent si indiferent fata de partidul sau alianta care l-a sustinut in alegeri

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, miercuri, pe pagina personala de facebook, ca domnul Iohannis a decis ca vrea sa guverneze cu PSD-ul lui Ponta, acuzandu-l pe acesta ca este absent si indiferent fat.

VIDEO Un fost ofiter SRI confirma ca s-a intalnit cu Traian Basescu in Herastrau si acuza faptul ca acesta era filat

Un fost ofiter al SRI Prahova, Radu Adrian, a afirmat pe pagina sa de Facebook ca s-a intalnit marti cu Traian Basescu si a acuzat ca fostul sef de stat era filat de Serviciul Roman de Informatii via Coldea.

Traian Basescu, la Nasul Tv: Liderii Justitiei latra si ar trebui sa se uite in ograda lor. Se duc unii la Bruxelles si spun ca nu ii ajuta nimeni in afara ambasadelor straine. E o minciuna

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri seara, in exclusivitate la Nasul TV, ca fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost ridicata de mascati de pe strada pentru a fi dusa la DNA si arestata desi cu doua zile inainte fusese audiata la DNA. De ce este nevoie de asa ceva?, a comentat Traian Basescu, confirmand ca in acest moment este un nucleu de oameni care decide pe cine aresteaza.

Traian Basescu, despre legea restituirii proprietatilor: Din cauza justitiei care nu si-a facut treaba au aparut samsarii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, joi seara, in cadrul unei interventii telefonice la postul B1Tv, despre legea privind restituirea proprietatilor, afirmand ca atat infiintarea ANRP, cat si.

Traian Basescu: DNA poate fi o devizie penala a SRI

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca DNA poate fi o devizie penala a Serviciului Roman de Informatii SRI).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )