Libnet.ro
UNICEF

06:45

Trei case, cuprinse de flacari in Sintesti, Ilfov: Doua persoane au fost intoxicate cu fum

B1 B1,
Trei case, cuprinse de flacari in Sintesti, Ilfov: Doua persoane au fost intoxicate cu fum

Incendiu puternic in comuna ilfoveana Sintesti. Focul a cuprins o locuinta din localitate, extinzandu-se apoi cu repeziciune la alte doua case din vecinatate. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale. continuă pe B1

ACCIDENT GRAV LA CLUJ: Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite.

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite intr-un accident produs, luni dupa-amiaza, pe DN 1 E 60), intre localitatile clujene Huedin si Saula, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Traficul in zona se desfasoara pe un fir alternativ. Potrivit politiei, din primele cercetari a reiesit ca o autilitara a intrat pe contrasens si a lovit in plin un autoturism. Soferul autoutilitarei a pierdut controlul volanului. Cele doua persoane cafre au decedat erau in .

Accident pe E 60: Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite

Un accident s-a produs pe E 60, luni, intre localitatile clujene Huedin si Saula, dupa ce o autilitara a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism. in urma impactului doua persoane si-au pierdut viata,.

Doua persoane dintr-un alai de nunta, ranite intr-un accident provocat de mire

Doua persoane, intre care un copil, care faceau parte dintr-un alai de nunta au fost ranite, sambata, dupa ce masina condusa de mire, spre Oficiul Starii Civile din Drobeta Turnu Severin, s-a rasturnat pe DN 67, informeaza Mediafax.

Cluj-Napoca: Doua persoane au fost ranite, iar o casa a fost distrusa in urma unei explozii

Doua persoane au fost ranite, in urma unei explozii produse, in noaptea de vineri spre sambata, intr-o casa din Cluj-Napoca. Imobilul a fost grav avariat din cauza deflagratiei. Locuitorii din zona spun ca.

Socialistii francezi il acuza de discriminare inacceptabila pe primarul care nu a vrut sa casatoreasca doua persoane de acelasi sex

Conducerea Partidului Socialist francez l-a acuzat luni pe primarul de extrema dreapta din Bollene, Marie-Claude Bompard, de discriminare inacceptabila dupa ce reprezentantul administrativ a anuntat ca refuza sa casatoreasca doua femei sau sa delege un alt responsabil sa faca acest lucru.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )