Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tren de epoca pe ruta Zlatna Alba Iulia: licitatie pentru reparatii la o locomotiva cu abur veche de 100 de ani

Adevărul Adevărul,
Tren de epoca pe ruta Zlatna Alba Iulia: licitatie pentru reparatii la o locomotiva cu abur veche de 100 de ani

Primaria Zlatna a iniiat demersuri pentru reluarea traficului unui tren de epoca pe ruta de pe Valea Ampoiului. Administratia locala a publicat un anunt de licitatie privind lucrari de reparatii la o locomotiva cu abur veche de peste 100 de ani. continuă pe Adevărul

VIDEO Dosar de criminalitate organizata cu 21 de inculpati din grupareaBologa, specializata in furt de fier vechi, restituit la DIICOT Alba Iulia dupa 5 ani de judecata

Un dosar de criminalitate organizata instrumentat in perioada 2007 - 2008 de DIICOT si BCCO Alba Iulia, care vizeaza gruparea Bologa din Sebes, a fost restituit de judecatori la procurori pentru refacerea actului de sesizare. Decizia a fost luata luni, 17 iunie 2013, de Tribunalul Harghita, dupa 5 ani de judecata.

Traficanti de comori dacice trimisi in judecata de procurorii din Alba Iulia. Au vandut pe piata neagra monezi furate din situri arheologice

Prin rechizitoriu al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata, la Tribunalul Hunedoara, a 4 inculpati, dintre care doi in stare de arest preventiv, pentru asociere in vederea savarsirii de infractiuni, nerespectarea regimului de ocrotire a unor bunuri si spalare de bani.

Mircea Hava, de 17 ani primar in Alba Iulia: un politician abil catalogat de adversari baron local

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, bate recordul la mandate. Conduce administratia locala din 1996, fiind astfel cel mai vechi primar de oras in functie de la PDL si unul dintre cei mai vechi din tara. Cei 17 ani pe care i-a petrecut pana acum la conducerea primariei i-au adus titulatura de baron local, din partea adversarilor din politica.

Trei prostituate surprinse in flagrantde politistipe centura orasului Alba Iulia

Trei tinere au fost surprinse in flagrant de politistii din Alba Iulia in timp ce intretineau relatii sexuale cu barbati pe soseaua de centura a orasului. Prostituatele s/au ales cu dosar penal.

Sarbatoarea Muzicii la Alba Iulia cu un spectacol - eveniment: Bonsoir, Paris! Cabaret

Evenimentul Sarbatoare Muzicii isi deschide din nou portile in perioada 21-24 iunie. Timp de patru zile, Piata Cetatii din Alba Iulia va rasuna de muzica simfonica, musical-uri de cabaret si cover-uri ale celor mai cunoscute piese din lume. intre invitatii speciali ai evenimentului se numara si interpreta Monica Anghel.

Echipa de fotbal feminin a AJF Dambovita, locul 3 la Alba Iulia

In perioada 8-9 iunie, echipa de fotbal feminin clasele V-VIII) a AJF Dambovita a participat la o competitie organizata la Alba Iulia, acolo unde s-a clasat pe un meritoriu loc trei.

Vestigiile istorice din Cetatea Alba Iulia,puse in valoareprintr-un proiect de 16 milioane de lei

Primaria Alba Iulia a semnat luni, 17 iunie, contractul in valoare de peste 16 milioane lei pentru punerea in valoare a vestigiilor arheologice descoperite pe perioada executarii lucrarilor in Cetatea Alba Carolina.

VIDEO Proiectul autostrazii Sebes Turda prinde contur: al doilea nod de legatura pentru Alba Iulia si pierderi colaterale minime pentru proprietari

Primarii localitatilor ce vor fi traversate de autostrada s-au intalnit luni la Aiud pentru a discuta despre problemele aparute inainte de demararea proiectului. Nodurile de legatura si viitoarele demolari de locuinte aflate pe traseu au reprezentat principalele punct de discutie intre participanti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )