Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tripla istorica: Dinamo e, din nou, campioana Romaniei la handbal. Scandal urias la meciul decisiv cu CSM Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Tripla istorica: Dinamo e, din nou, campioana Romaniei la handbal. Scandal urias la meciul decisiv cu CSM Bucuresti

Cainii au inceput sezonul adjudecandu-si Supercupa Romaniei, apoi au luat Cupa dupa o pauza de 29 de ani, iar in aceasta seara si-au aparat titlul cucerit in stagiunea trecuta. Adversarii cer insa rejucarea partidei, dupa o gafa uriasa de arbitraj. continuă pe Adevărul

Dinamo, campioana Romaniei la handbal. Cainii au trecut in finala de CSM Bucuresti cu 24-23 (FOTO)

Dinamo a castigat titlul de campioana la handbal, dupa ce a trecut in finala Campionatului National de CSM Bucuresti. Dinamovistii au trecut cu 24 la 23 in meciul doi, dupa ce in primul.

VIDEO. Presedintele Emmanuel Macron a imprumutat sloganul lui Trump, intr-un mesaj privind Acordul climatic de la Paris: Sa facem planeta noastra mareata din nou!

Presedintele francez Emmanuel Macron a precizat, intr-un mesaj video, ca respecta decizia presedintelui american Donald Trump de a scoate Statele Unite din Acordul climatic de la Paris, insa s-a declarat dezamagit. Mai mult, el a ironizat sloganul presedintelui republican din campania prezidentiala - Sa facem America mareata din nou, si a transmis comunitatii interntionale ca este momentul sa faca planeta mareata din nou.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )