Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai longevivi romani are 111 ani. Secretul sau? E cel mai usor lucru pe care il poti face!

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai longevivi romani are 111 ani. Secretul sau? E cel mai usor lucru pe care il poti face!

Unul dintre cei mai longevivi romani are 111 ani Este din Constanta si a fost premiat marti de Primaria Constanta, acesta spunandu-le seniorilor prezenti la evenimentul organizat la Casa de Cultura ca. continuă pe Antena3

Acuzatii incendiare la adresa fostei sefe TAROM. Unul dintre cei mai cunoscuti piloti rupe tacerea

Rasturnare de situatie in scandalul urias declansat la TAROM. Unul dintre cei mai cunoscuti piloti ai companiei, Cezar Osiceanu, a rupt tacerea si a facut noi acuzatii la adresa Madalinei Mezei, pe care o.

Moscova crede in Big Brother: Vladimir Putin si locotenentii sai pun la punct unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video

Una dintre cele 10 reguli de baza pentru spionii occidentali care voiau sa se infiltreze in Moscova, in perioada Razboiului Rece, nu privi inapoi pentru ca nu esti niciodata singur este astazi mai actuala ca oricand, singura diferenta fiind aceea ca nu e vorba doar despre straini, ci si despre 12,6 milioane de locuitori ai capitalei Rusiei. Capitala dispune de unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video din lume, care va fi dotat acum cu un software performant de recunoastere faciala.

UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul dintre cele mai critice din ultimii zece ani, au explicat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Potrivit acestora, expertii europeni noteaza ca lupta anticoruptie a scazut foarte mult in intensitate, activitatea DNA cunoscand o descrestere semnificativa.

Retete cu dovleac pentru cei mai pretentiosi - VIDEO

Una dintre cele mai iubite si sanatoase legume de sezon este dovleacul. Cu siguranta va amintiti gustul dulceag al dovleacului copt din copilarie dar dincolo de aroma incomfundabila are o multime de beneficii.

DAN BARNA: Multi dintre cei plecati in strainatate nu au plecat din pricina salariului

Candidatul Aliantei USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat duminica, la Iasi, ca multi dintre cei care au parasit tara pentru a lucra in strainatate au luat aceasta decizie din cauza coruptiei si a lipsei de viziune si coerenta a decidentilor politici si nu a salariului.

Cei mai buni 10 DJ ai lumii au mixat pe scenele festivalului Untold. Celebra revista DJ Mag a prezentat topul pe 2019

Dimitri VegasLike Mike au fost desemnati, sambata, 19 octombrie 2019, in cadrul Amsterdam Dance Event, cei mai buni DJ din lume. Ei sunt urmati in top 10 de catre: Martin Garrix, David Guetta, Armin Van Buuren, Marshmello, Don Diablo, Oliver Heldens, Tiesto, Afrojack si Steve Aoki.

Ancheta in cazul padurarului ucis din Maramures bate pasul pe loc. Unul dintre suspecti ar fi nepotul prim-procurorului din Targu Lapus (VIDEO)

Detalii halucinante ies la iveala din ancheta demarata in cazul lui Liviu Pop, padurarul ucis de hotii de lemne in Maramures. Cei trei suspecti sunt chiar ultimii oameni cu care acesta s-a intalnit. Ei au fost.

Una dintre cele mai mari companii europene de transport feroviar de marfa, PKP Cargo din Polonia, este interesata sa cumpere trei jucatori de pe piata romaneasca

PKP Cargo din Polonia, al doilea cel mai mare transportator de marfa pe calea ferata in UE, poarta discutii pentru a cumpara pachete de actiuni la trei companii locale, scrie polandin. com. PKP Cargo este un gigant, are afaceri anuale de 1,1 miliarde euro si 23. 000 de angajati. Compania are un rol important pe Drumul Feroviar al Matasii, mai ales ca peste 2. 000 de trenuri China - Europa tranziteaza Polonia in fiecare an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )