Libnet.ro
UNICEF

22:15

UPDATE. Statia de metrou Tineretului a fost redeschisa

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Statia de metrou Tineretului a fost redeschisa

Metrourile de pe linia Berceni - Pipera nu mai opresc in statia Tineretului, unde a fost degajat fum din tunel, din cauza unei defectiuni electrice, iar metrourile au fost oprite in statiile Unirii si Eroii Revolutiei. Oamenii au fost evacuati de pe peron in jurul orei 21:15. continuă pe România Liberă

UPDATE: Statia de metrou Tineretului a fost redeschisa

UPDATE: Statia de metrou Tineretului a fost redeschisa, dupa ce, din cauza fumului degajat din tunel unde s-a produs o defectiune la sistemul electric, trenurile nu au mai oprit in aceasta statie, potrivit.

UPDATE. Statia de metrou Tineretului a fost redeschisa, dupa incidentul de miercuri seara

Metrourile de pe linia Berceni - Pipera nu mai opresc in statia Tineretului, unde a fost degajat fum din tunel, din cauza unei defectiuni electrice, iar metrourile au fost oprite in statiile Unirii si Eroii Revolutiei. Oamenii au fost evacuati de pe peron in jurul orei 21:15.

Statia de metrou Tineretului a fost redeschisa. Circulatia pe magistrala Berceni - Pipera, ingreunata din cauza fumului provocat de o defectiune la sistemul electric

Statia de metrou Tineretului a fost redeschisa, dupa ce, din cauza fumului degajat din tunel unde s-a produs o defectiune la sistemul electric, trenurile nu au mai oprit in aceasta statie, potrivit reprezentantilor Metrorex, citati de Mediafax.

Defectiune la statia de metrou Tineretului: A fost degajat fum din cauza unei defectiuni electrice

Metrourile de pe linia Berceni - Pipera nu au mai oprit miercuri seara in statia Tineretului, unde a fost degajat fum din tunel, din cauza unei defectiuni electrice, relateaza Mediafax. Statia Tineretului a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )