Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uraganul Irma face ravagii in Florida. Cel putin patru persoane si-au pierdut viata - VIDEO

Antena3 Antena3,
Uraganul Irma face ravagii in Florida. Cel putin patru persoane si-au pierdut viata - VIDEO

Uraganul Irma a facut pana acum cel putin patru victime. Un ofiter de politie a murit intr-un adapost pus la dispozitie de stat. Un alt barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost luata de. continuă pe Antena3

NEWS ALERT! Uraganul IRMA a OMORAT patru oameni - Printre victime, un POLITIST

Uraganul Irma a facut pana acum cel putin patru victime. O persoana a murit intr-un adapost pus la dispozitie de stat. Un alt barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost luata de vant si.

Uraganul Irma face victime in Statele Unite. Declaratia unui roman stabilit in Miami

Uraganul Irma face prima victima in Statele Unite. Un barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost izbita de un copac. Este al 23-lea deces provocat de Irma. Lumea este fortata sa nu iasa pe.

Uraganul Irma face ravagii in Caraibe. Trei romani sunt de negasit. MAE: Verificam situatia romanilor din zona afectata

Trei romani sunt de negasit dupa ce uraganul Irma a maturat mai multe insule din Caraibe. Acestia se aflau pe greu-incercata insula St. Martin, iar rudele nu mai reusesc sa ia legatura cu ei de mai bine de 10 ore, transmite Digi24.

FOTO VIDEO De ce creste in intensitate uraganul Irma, pe masura ce se apropie de Florida. Explicatia NASA

Uraganul Irma a fost inclus, din nou, in categoria 5, cea mai ridicata pe scara Saffir-Simpson pentru astfel de superfurtuni, dupa ce parea ca intensitatea sa este in scadere. Irma a lovit sambata Cuba si se indreapta spre Florida, lasand deja in urma 21 de morti in Caraibe. Potrivit unor predictii ale NASA, uraganul nu va scadea in intensitate pana ce va lovi Florida, lucru asteptat sa se intample duminica.

Uraganul Irma, asteptat sa loveasca Florida, a provocat pagube de 1,2 miliarde de euro pe insulele Saint-Martin si Saint-Barthelemy

Uraganul Irma a provocat pagube de 1,2 miliarde de euro pe insulele Saint-Martin si Saint-Barthelemy, au anuntat autoritatile citate de AFP.

Uraganul IRMA a lovit statul Florida: Cel mai mare ordin de evacuare din istoria SUA. Zeci de mii de romani afectati (VIDEO)

Uraganul Irma loveste din plin statul american Florida. Ploaia si vantul spulbera deja zonele de coasta, dar adevarata urgie inca nu a inceput. Furtuna este cotata la categoria 4 iar ce e mai.

VIDEO Uraganul Irma loveste Puerto Rico, dupa ce a devastat mai multe insule. Cel putin sase morti

Marea dezlantuita, acoperisuri smulse, barci aruncate pe drumuri. Uraganul Irma a distrus complet insula Barbuda, a devastat insulele franceze Saint-Barthelemy si franco-olandeze St. Martin, lasand cel putin sase morti in St. Martin. Joi dimineata, Irma a lovit puternic statul american Puerto Rico, cu vanturi care au suflat cu 295 km/h.

Uraganul Irma ar putea fi cel mai costisitor din istoria Statelor Unite. Topul furtunilor care au afectat economia

Irma va deveni cea mai costisitoare furtuna din istoria SUA, daca estimarile se vor adeveri, spun analistii economici de la Abc News. Ar putea costa pana la 200 de miliarde de dolari. Topul celor mai.

VIDEO FOTO Cutremur devastator in Mexic, cu magnitudinea de 8, 1 grade pe scara Richter. Un prim bilant indica cel putin patru morti

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 8 grade pe scara Richter s-a produs in largul coastelor Mexicului, transmite Institutul American de Geofizica USGS) si Centrul de alerte tsunami din Oceanul Pacific, informeaza The Independent. Fenom .

Uraganul Irma a produs ravagii in Cuba: Numarul mortilor din Caraibe a ajuns la 22

Uraganul Irma a lovit sambata coasta de nord a statului Cuba, cu rafale ce ating viteze de pana la 260 de kilometri pe ora, in drum sau spre Florida, informeaza Reuters. Milioane de oameni au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )