Libnet.ro
UNICEF

17:15

Urmatorul numar al revistei Charlie Hebdo va aparea pe 25 februarie

Hotnews Hotnews,
 Urmatorul numar al revistei Charlie Hebdo va aparea pe 25 februarie

Urmatorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo, primul dupa numarul supravietuitorilor din 14 ianuarie, va aparea pe 25 februarie, a anuntat pe contul sau de Twitter Laurent Leger, un jurnalist al publicatiei franceze, citat de Le Monde in editia electronica. continuă pe Hotnews

Urmatorul numar al revistei Charlie Hebdo va aparea pe 25 februarie

Viitorul numar al revistei satirice franceze Charlie Hebdo, primul dupa numarul supravietuitorilor aparut pe 14 ianuarie intr-un tiraj de 7 milioane de exemplare, va aparea pe 25 februarie. Anuntul a fost.

Franta: Urmatorul numar al revistei Charlie Hebdo va aparea pe 25 februarie

Viitorul numar al revistei satirice franceze Charlie Hebdo, primul dupa numarul supravietuitorilor aparut pe 14 ianuarie intr-un tiraj de 7 milioane de exemplare, va aparea pe 25 februarie, a anuntat pe contul sau de Twitter Laurent Leger, jurnalist la saptamanalul francez de satira, transmite AFP.

Franta. Urmatorul numar al revistei Charlie Hebdo va aparea pe 25 februarie

Viitorul numar al revistei satirice franceze Charlie Hebdo, primul dupa numarul supravietuitorilor aparut pe 14 ianuarie intr-un tiraj de 7 milioane de exemplare, va aparea pe 25 februarie, a anuntat pe.

Charlie Hebdo amana publicarea urmatoarelor doua numere, motivand ca angajatii revistei nu se simt pregatiti

Saptamanalul francez Charlie Hebdo, care a publicat caricaturi satirice la adresa profetului Mohamed si a fost victima unui atentat terorist pe 7 ianuarie, a decis sa amane aparitia urmatoarelor doua numere, intrucat angajatii sai nu se simt pregatiti. Potrivit Le Parisien, nicio data nu a fost fixata pentru aparitia numarului 1179 al revistei Charlie Hebdo.

Jurnalistii de la Charlie Hebdo au decis sa isi intrerupa temporar activitatea

Reprezentantii publicatiei saptamanale franceze Charlie Hebdo au decis sa intrerupa temporar activitatea. Astfel ca, urmatoarele doua numere nu vor mai aparea pentru ca angajatiai sai nu se simt.

Charlie Hebdo amana publicarea urmatoarelor doua numere, intrucat angajatii nu se simt pregatiti

Saptamanalul francez Charlie Hebdo, care a publicat caricaturi satirice la adresa profetului Mohamed si a fost victima unui atentat terorist pe 7 ianuarie, a decis sa amane aparitia urmatoarelor doua numere, intrucat angajatii sai nu se simt pregatiti.

Charlie Hebdo amana publicarea urmatoarelor doua numere, intrucat angajatii nu se simt pregatiti

Charlie Hebdo amana publicarea urmatoarelor doua numere, intrucat angajatii nu se simt pregatiti.

Franta, divizata de un copil de opt ani: Jurnalistii de la Charlie Hebdo AU MERITAT sa moara

Cazul unui baiat de opt ani, care a spus ca jurnalistii de la Charlie Hebdo au meritat sa moara pentru caricaturile cu Profetul Mahomed, a impartit Franta in doua. in timp ce scoala franceza unde invata micutul da dreptate autoritatilor care l-au interogat, organizatiile islamiste vorbesc despre o isterie sociala, provocata de atentatul in care si-au pierdut viata 17 persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )