Libnet.ro
UNICEF

05:45

Viata lui Silvio Berlusconi, subiect de film: Personajul principal ar putea fi interpretat de Jack Nicholson

B1 B1,
Viata lui Silvio Berlusconi, subiect de film: Personajul principal ar putea fi interpretat de Jack Nicholson

Viata lui Silvio Berlusconi ar putea deveni in curand subiect de film. Potrivit presei din Peninsula, cel care va interpreta personajul controversatului fost premier italian este chiar actorul american Jack. continuă pe B1

Sustinatorii lui Silvio Berlusconi au iesit, ieri, pe strazile Romei pentru a-si apara liderul

Sustinatorii lui Silvio Berlusconi au iesit, ieri, pe strazile Romei pentru a-si apara liderul, condamnat definitiv la inchisoare de Curtea de Casatie. Mii de membri si simpatizantii, multi adusi cu autobuze.

Silvio Berlusconi se declara nevinovat, precizand ca guvernul italian trebuie sa mearga inainte

Silvio Berlusconi a tinut un discurs duminica seara, in care a dat asigurari ca guvernul italian condus de Enrico Letta, trebuie sa mearga inainte, in urma condamnarii sale de joi, sentinta care a provocat in Italia o mare tensiune politica.

Lider din cadrul partidului lui Silvio Berlusconi: Italia risca sa ajunga la razboi civil

Sandro Bondi, coordonatorul Partidului Poporul Libertatii PdL), formatiunea lui Silvio Berlusconi, cere gasirea unei solutii pentru revenirea la un echilibru al puterilor in stat dupa condamnarea fostului premier, avertizand ca, altfel, Italia risca sa ajunga la razboi civil.

Silvio Berlusconi va trebui sa-si predea pasaportul, in urma emiterii ordonantei de executare a condamnarii la inchisoare

Fostul premier al Italiei Silvio Berlusconi este nevoit sa-si predea pasaportul dupa ce, sambata, procuratura din Milano a emis ordonanta de executare a pedepsei din dosarul Mediaset, potrivit Mediafax. in.

Silvio Berlusconi va cere gratierea prezidentiala

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Mediaset, va cere gratierea presedintelui Giorgio Napolitano, apropiatii lui argumentand ca doar asa se poate restabili democratia in Italia, scrie.

Un carabinier italian, vedeta procesului lui Silvio Berlusconi

Un carabinier italian a devenit a doua vedeta a procesului lui Silvio Berlusconi de la Curtea de Casatie. Aceasta dupa ce, intr-o pauza prea lunga, s-a dezmortit cu cateva miscari de dans, fara sa stie ca.

Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de inchisoare, va cere gratierea prezidentiala

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Mediaset, va cere gratierea presedintelui Giorgio Napolitano, apropiatii lui argumentand ca doar asa se poate restabili democratia in Italia, scrie Corriere della Sera.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )