Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Bostinaru: Traian Basescu este un caz de patologie politica

Antena3 Antena3,
Victor Bostinaru: Traian Basescu este un caz de patologie politica

In mod malefic sau malign, Basescu este cu adevarat unic. Nu exista un precedent in istorie, de la cel de-al Doilea Razboi Mondial incoace, nu exista lider sau sef de stat care sa fi facut ce a facut Basescu. continuă pe Antena3

Ora 19:00 - Fostul presedinte Traian Basescu este invitatul jurnalistului Sabin Orcan, exclusiv pe B1 TV

Cine si mai ales cum mai face Opozitie in Romania? Cine apara statul de drept de excesele justitiei independente? Si care ar trebui sa fie obiectivele externe ale Romaniei, in contextul conflictului armat de.

Traian Basescu: E o presiune sa ies din politica. Iohannis, Ponta, Macovei, toti au interese sa plec (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre oamenii care l-au huiduit la intrarea in cladirea postului B1Tv, afirmand ca sunt oamenii lui Voiculescu. Invitat la emisiunea X-press, Traian Basescu.

Traian Basescu, criticat de sefa PNL Moldova: imi este scarba...

Traian Basescu a fost criticat de sefa PNL Moldova, care a spus despre el ca a creat un asemenea stat de drept incat a inflorit Mafia Retrocedarilor. Basescu vine la Chisinau sa explice despre .

Care este legatura dintre Traian Basescu si doctorul Yassin

Doctorul Yassin era reprezentantul personal al lui Traian Basescu pe vremea cand acesta presedinte, altfel spus omul lui de incredere. Cel putin asa il numeau autoritatile irakiene, a dezvaluit fos.

De ce i-a sunat Traian Basescu pe Laura Codruta Kovesi si pe Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie ciudata fata de anchetele DNA: i-a pus la zid, dintr-un foc, pe Laura Codruta Kovesi sefa DNA), Florian Coldea adjunctul SRI) si Livia Stanciu presedintele Curtii Supreme). Practic, Traian Basescu a devoalat un anti-Traian Basescu. Fostul sef al statului a mai domolit tonul agresiv cu cateva anecdote.

Top 5 beneficiari cinstiti ai lui Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu are cel putin cinci beneficiari cinstiti pe care s-a putut baza. Iata, mai jos, o lista cu beneficiarii lui Traian Basescu, prezentati duminica, la emisiunea.

Traian Basescu, invitatul lui Sabin Orcan la emisiunea X-press. Interviu exploziv despre lacunele sistemului judiciar - Emisiune completa (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost invitat, luni, in emisiunea X-press difuzata de B1Tv, unde a vorbit cu jurnalistii Sabin Orcan si Ion Cristoiu despre justitie, politica externa, problemele pe care.

LIVE TEXT. Traian Basescu: Am sunat la biroul lui Kovesi ca sa aflu numarul procurorului care se ocupa de dosarul Flota

Fostul presedinte Traian Basescu a precizat, luni, la B1 Tv, ca multa lume doreste ca el sa nu ramana in politica, inclusiv Iohannis, Ponta, sau Macovei.

Traian Basescu: Rusia nu se va opri pana nu cucereste sudul Ucrainei si Gurile Dunarii. Vor fi stapanii Marii Negre (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, luni, invitat la emisiunea X-press, difuzata de B1Tv, despre situatia critica in care se afla regiunea de langa Romania, explicand ca Rusia nu se va opri pan.

Declaratiile lui Traian Basescu privind Nana au afectat independenta justitiei

Inspectia Judiciara IJ) a constatat ca Traian Basescu a afectat independenta justitiei prin declaratiile facute cu privire la sechestrul impus de procurori pe terenuri din comuna Nana, transmit surse din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )