Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO 22 de taxe percepute de MAI, eliminate. Cat va costa de la 1 februarie inmatricularea unei masini si pasaportul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO 22 de taxe percepute de MAI, eliminate. Cat va costa de la 1 februarie inmatricularea unei masini si pasaportul

Luna februarie vine cu mai putine drumuri la ghisee pentru romani. De miercuri, 22 dintre taxele percepute de Ministerul de Interne vor fi eliminate. continuă pe Hotnews

Ministerul de Interne: Care sunt cele 22 de taxe nefiscale care vor fi eliminate de la 1 februarie

Incepand din 1 februarie, 22 de taxe vor fi eliminate de Ministerul Afacerilor Interne. Aceste taxe erau percepute pentru diverse servicii, intre ele numarandu-se taxa de cazier judiciar si cea de examinare pentru obtinerea permisului auto.

Un numar de 22 taxe nefiscale vor fi eliminate incepand cu data de 1 februarie

Ministerul Afacerilor Interne MAI) anunta eliminarea a 22 de taxe nefiscale incepand de la 1 februarie. Potrivit institutiei, acestea erau percepute pentru diferite servicii prestate de catre structurile MAI, informeaza un comunicat de presa trimis Redactiei.

Pantofii creati de Ivanka Trump se vand si in Romania! Cum arata si cat costa

Cea mai puternica si mai stylish fiica de presedinte isi vinde pantofii si in Romania! Revista OKne ofera pontul ca sunt la reducere! Dupa ce a defilat pentru case de.

Cat costa minutul de intarziere al trenurilor romanesti? Dar opririle ne-programate, in asteptarea altor garnituri?

Pe langa legea gravitatiei, in Romania mai opereaza o lege implacabila: iarna, trenurile intarzie. Unele cu orele. Altele sunt chiar anulate, daca ninsorile sunt prea abundente. Toate aceste intarzieri costa, insa despre costul unui minut de intarziere al unui tren s-a scris prea putin la noi. HotNews. ro s-a adresat CFR Calatori, si aflat cat costa minutul de intarziere si care este costul opririlor ne-programate ale garniturilor de tren.

De la 1 februarie se elimina 22 de taxe care erau percepute de ministerul de interne

Incepand cu 1 februarie vor fi eliminate 22 taxe nefiscale, care erau percepute pentru diferite servicii prestate de catre structurile Ministerului Afacerilor Interne, informeaza un comunicat MAI.

Vestea asteptata de toti romanii! Zeci de taxe vor fi ELIMINATE de la 1 februarie

Este vorba despre Ministerul Afacerilor Interne MAI) care va pierde 22 de taxe nefiscale, percepute pentru diverse servicii, incepand cu data de 1 februarie, lucru confirmat si de publicarea in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )