Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO. Care este motivul real al atacului terorist din Parlamentul canadian

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Care este motivul real al atacului terorist din Parlamentul canadian

Michael Zehaf-Bibeau, autorul atacului armat din 22 octombrie de la Ottawa in urma caruia un militar a murit, avea in plan sa razbune interventia militara a Canadei in Afganistan si Irak. continuă pe România Liberă

58 de familii din Cluj-Napoca sunt obligate sa isi exhumeze rudele. Care este motivul

58 de familii din Cluj-Napoca au primit instiintari din partea primariei conform carora municipalitatea este obligata sa le stramute mormintele din Cimitirul Manastur, dupa ce a pierdut un proces intentat de proprietarii unui teren limitrof, ambele parti implicate apeland la CEDO .

Peste 100 de proprietari de caini, amendati in sectorul 6. Care este motivul

Politia Locala Sector 6 a amendat, intr-o luna, aproximativ 100 de posesori de caini de companie care au lasat pe strada dejectiile animalelor, cuantumul sanctiunilor variind intre 200 si 500 de lei, informeaza Mediafax.

Sef din IPJ Vaslui, condamnat la doi ani inchisoare. Care este motivul

Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale SAS) din Politia Judeteana Vaslui, comisarul-sef Grisa Mititelu, suspendat din functie, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei pentru refuzul testarii alcoolscopice in urma accidentarii unei tinere pe o trecere de pietoni, informeaza Mediafax.

Like? Care este cel mai impartasit continut din eCommerce-ul romanesc

Reprezinta un pol al interesului utilizatorilor si, din aceste statistici, iti poti da seama ce anume cauta utilizatorii intr-o anumita perioada de timp. Instrumentul poate fi folosit si pentru business-ul tau, pentru a realiza ce postari/produse.

Avocatul Poporului ancheteaza Penitenciarele Gherla si Jilava. Care este motivul

Avocatul Poporului s-a autosesizat si a demarat o ancheta Sectia exterioara Cluj a Penitenciarului Gherla si la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru a stabili daca au fost incalcate drepturile Monicai Iacob Ridzi, dar si motivele si conditiile de transfer ale fostului ministru al Tineretului, conform unui comunicat al institutiei.

REVISTA PRESEI. Care este povestea lui nea Sandu, romanul care a aparut in documentarul de la Channel 4

In ziarele de marti, aflam ce incredere au romanii in institutiile din tara noastra, care este povestea lui nea Sandu, romanul care a aparut in primul episod al documentarului Vin romanii, citim despre cea mai rasunatoare lichidare din istoria Spaniei, care are implicatii si in Romania, despre faptul ca CE a inceput procedura de dezechilibru macroeconomic in cazul tarii noastre, dar si despre meciul dintre Viitorul si Rapid.

Motivul atacului terorist de la parlamentul canadian: Autorul atacului sustinea ca voia sa razbune mortii din tarile islamiste (VIDEO)

Michael Zehaf-Bibeau, care a impuscat mortal un militar la 22 octombrie la Ottawa inainte de a fi ucis in incinta Parlamentului canadian de fortele de ordine, voia sa razbune interventia militara a Canadei in.

VIDEO: Un student roman a inventat proteza din plastic pentru maini cu ajutorul unui imprimante 3D

Un masterand din Cluj-Napoca a construit trei imprimante 3D cu care vrea sa realizeze o proteza din plastic pentru mana. El a facut deja un prototip, care trebuie imbunatatit, iar apoi vrea sa vanda protezele atat in Romania, cat si in foste sau actualele zone de conflict, la pretul unui banal tratament contra racelii, potrivit Mediafax.

Scandal pe TVA-ul de 9% la produsele lactate. Care este cea mai mare temere a producatorilor

Este scandal mare pe TVA la lapte. Procesatorii spun ca daca taxa nu va fi micsorata la 9 la suta, asa cum se va intampla la carne, fructe si legume, vor da faliment. Fermierii nu sustin insa aceasta cerere.

Cupa Davis: Programul meciului Romania - Israel, de la Sibiu. Care este miza

Meciul de Cupa Davis, dintre Romania si Israel, programat la Sala Transilvania din Sibiu, debuteaza, vineri, cu intalnirea dintre Adrian Ungur si mezinul echipei Israelului, Bar Tzuf Botzer.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )