Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Doua trenuri s-au ciocnit in Elvetia: cel putin 40 de persoane sunt ranite

Adevărul Adevărul,
VIDEO Doua trenuri s-au ciocnit in Elvetia: cel putin 40 de persoane sunt ranite

Doua trenuri au intrat in coliziune, luni dupa-amiaza, in zona Granges-pres-Marnand, in cantonul elvetian Vaud. in jur de 40 de persoane sunt ranite, potrivit autoritatilor elvetiene. continuă pe Adevărul

UPDATE: Doua trenuri s-au ciocnit in Elvetia. Peste 30 de persoane au fost RANITE.

UPDATE: Un oficial feroviar elvetian a comunicat ca 45 de persoane au fost ranite in accident. Potrivit presei, patru dintre raniti sunt in stare grava, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ Doua trenuri au intrat in coliziune, luni dupa-amiaza, in zona Granges-pres-Marnand, in cantonul elvetian Vaud, aproximativ 30 persoane fiind ranite, anunta autoritatile elvetiene, conform Mediafax. Politia, pompierii si ambulantele sunt la locul accidentului. Traficul a fost intrerupt pe o parte a liniei care .

Doua trenuri au intrat in coliziune frontala in Elvetia

Aproximativ 30 de persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, in zona Granges-pres-Marnand, in cantonul elvetian Vaud, in uram coliziunii a doua trenuri. Cele doua trenuri s-au ciocnit frontal, in jurul orei.

Doua trenuri au intrat in coliziune in Elvetia. Cel putin 45 de persoane au fost ranite

Doua trenuri au intrat in coliziune, luni dupa-amiaza, in zona Granges-pres-Marnand, in cantonul elvetian Vaud, informeaza AFP, citata de Mediafax. Potrivit autoritatilor elvetiene, aproximativ 45 de persoane.

Bacau: Patru persoane au fost ranite, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit

Patru persoane, intre care o fata de 15 ani, au ajuns la spital, luni, in urma unui accident care a avut loc in judetul Bacau, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, potrivit Mediafax. Potrivit Inspectoratului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )