Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Exodul din Budapesta. Jurnalul unor ziaristi loviti de istorie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Exodul din Budapesta. Jurnalul unor ziaristi loviti de istorie

REPORTAJ Doi jurnalisti Adevarul au trait pe viu momentul in care peste 1. 000 de refugiati din Orientul Mijlociu au plecat pe jos catre Germania, pornind din gara centrala a Budapestei. continuă pe Adevărul

Gara de est din Budapesta, redeschisa pentru imigranti: Mii de oameni pot intra din nou in gara, dupa doua zile de revolte (VIDEO)

Autoritatile ungare le-au permis joi miilor de imigranti din capitala tarii sa intre in gara de est din Budapesta, informeaza B1 TV. Dupa doua zile in care acestia au fost tinuti in fata garii Keleti, acu.

Grupuri de refugiati din Budapesta au plecat pe jos spre Austria

ACTUALIZARE 19:50 Un imigrant pakistanez a murit in gara Bicske din Budapesta Un barbat pakistanez a murit astazi in Ungaria dupa a cazut pe sinele de cale ferate in momentul in care un grup de circa 350 de imigranti au fugit din gara Bicske din Budapesta, unde 800 de imigranti erau tinuti blocati de autoritati, a anuntat politia, transmite Reuters. *ACTUALIZARE 17:41 Refugiatii gasiti morti in camionul din Austria decedasera in Ungaria *ACTUALIZARE 17:17 Politia a capturat toti imigrantii ce evadasera din centrul de primire de la Roszke.

Momente de panica pentru echipa de fotbal a Romaniei: Peste 300 de ultrasi au incercat sa patrunda in hotelul din Budapesta unde sunt cazati sportivii romani (VIDEO)

Selectionata Romaniei de fotbal a fost atacata la Budapesta, acolo unde urmeaza sa sustina un meci impotriva echipei Ungariei in preliminariile Euro 2016. 300 de suporteri ar fi incercat sa intre in noaptea.

Dragnea a vorbit cu refugiatii din Budapesta: Sunt si oameni extrem de amarati, dar si altii foarte bine organizati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a mers in Budapesta sa vada meciul nationalei Romaniei, si a profitat de ocazie pentru a sta de vorba cu refugiatii din gara Keleti. Am fost in gara si am.

Mii de imigranti din Budapesta au pornit in mars spre Austria: Pana la granita au de strabatut peste 200 de kilometri

Mii de imigrati de pe teritoriul Ungariei, care nu pot ajunge cu trenul in tarile din vestul Europei, au ponit vineri de la Budapesta, pe jos, inspre Austria, informeaza Reuters. Pana la frontiera ei au de.

Haos in gara principala din Budapesta, dupa ce a fost deschisa

Gara principala din capitala Ungariei, Budapesta, si-a deschis astazi portile sutelor de imigranti, dupa doua zile in care a fost inchisa, transmite Reuters.

Grupuri de refugiati din Budapesta pleaca pe jos spre Austria

ACTUALIZARE 17:41 Refugiatii gasiti morti in camionul din Austria decedasera in Ungaria Cei 71 de refugiati, care au fost gasiti morti saptamana trecuta intr-un camion frigorific abandonat pe o autostrada din Austria, murisera asfixiati in timp ce inca se aflau pe teritoriul Ungariei, relateaza EFE. *ACTUALIZARE 17:17 Politia a capturat toti imigrantii ce evadasera din centrul de primire de la Roszke .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )