Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Luminile de sarbatoare din Bucuresti au fost aprinse

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Luminile de sarbatoare din Bucuresti au fost aprinse

Luminile de sarbatoare din Bucuresti au fost aprinse vineri seara inainte de ora anuntata initial. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a aprins luminile de pe esplanada cu statui din Piata Universitatii. Anul acesta, Bucurestiul este impodobit de 3 milioane de beculete ce se intind pe un traseu de 23 km. Tot vineri seara s-a deschis si targul de Craciun din Piata Universitatii, Bucharest Christmas Market. Intra in articol sa vezi video-ul cu luminitele din Bucuresti. continuă pe Hotnews

VIDEO-FOTOGALERIE Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse vineri seara, la ora 18.00. Vezi cum s-a pregatit si Viena pentru Craciun

Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse vineri seara, la ora 18. 00, de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, de pe esplanada cu statui din Piata Universitatii. Anul acesta, Bucurestiul este impodobit de 3 milioane de beculete ce se intind pe un traseu de 23 km. Tot vineri seara se deschide si targul de Craciun din Piata Universitatii, ,,Bucharest Christmas Market. La Viena startul sarbatorilor de iarna s-a dat pe 28 noiembrie. Strazile orasului sunt impodobite cu 2,3 milioane de luminite de Craciun ce se intind pe un traseu de 18 km.

Kiev: Cadavrul unui barbat a fost gasit vineri in apropierea Pietei Independentei

Politia din Kiev a gasit, vineri, in apropierea Pietei Independentei, cadavrul unui barbat care nu prezenta semne vizibile de moarte violenta. Cadavrul a fost gasit in apropierea unui centru comercial si desi.

Sase propuneri de amendamente la proiectul de Carta a Universitatii din Bucuresti

O noua carta a Universitatatii din Bucuresti. Confirmand eforturile manageriale de a aduce institutia in elita academica europeana de curand a fost supus dezbaterii publice proiectul acestui document aici). Pentru prima oara in istorie dezbaterea e deschisa, dupa cate cunosc. Oricine este membru al comunitatii academice, student sau profesor, poate propune amendamente folosind un formular standard.

Al 5-lea magazin LEMS din Bucuresti, reduceri si mobilier in rate.

Lemet a inaugurat un nou magazin LEMS, al cincelea din Bucuresti. Investitia facuta este de aproximativ 1. 000 lei. Magazinele de mobila ale Lemet opereaza sub brandul LEMS si sunt amenajate la acelasi standard de calitate in toate judetele tarii. Magazinul LEMS din Bucuresti situat in cadrul Complexului Comercial Bucur Obor, latura Colentina. LEMS ofera clientilor reduceri importante la cele mai cautate produse: bucatarii, livinguri, saltele, pachete inspirate .

Criza de medicamente la Institutul Oncologic din Bucuresti. Cristian Busoi, presedintele CNAS: E adevarat ca spre sfarsitul anului am putut plati doar salariile, dar aceasta criza nu se datoreaza acestui fapt

Mai multe medicamente si materiale sanitare de baza, precum ser fiziologic, comprese sau calmante, lipsesc din Institutul de Oncologie din Bucuresti, au declarat mai multi pacienti pentru Mediafax. Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Cristian Busoi, a declarat pentru HotNews ca este adevarat ca spre sfarsitul anului, pe credite bugetare, am putut sa platim doar salariile medicilor, dar saptamana trecuta, printr-o hotarare de guvern, s-au alocat 200 de milioane care vor acoperi diferenta necesara.

Criza de medicamente la Institutul Oncologic din Bucuresti. Presedintele CNAS, Cristian Busoi: E adevarat ca spre sfarsitul anului am putut plati doar salariile, dar aceasta criza nu se datoreaza acestui fapt

Mai multe medicamente si materiale sanitare de baza, precum ser fiziologic, comprese sau calmante, lipsesc din Institutul de Oncologie din Bucuresti, au declarat mai multi pacienti pentru Mediafax. Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Cristian Busoi, a declarat pentru HotNews ca este adevarat ca spre sfarsitul anului, pe credite bugetare, am putut sa platim doar salariile medicilor, dar saptamana trecuta, printr-o hotarare de guvern, s-au alocat 200 de milioane care vor acoperi diferenta necesara.

Rata de neocupare a birourilor din Bucuresti creste in 2014, dar scade in 2015

Rata de neocupare a spatiilor de birouri din Bucuresti va urca anul viitor cu 1,2 puncte procentuale, la 14,7%, dar va scadea 14% in anul 2015, iar cresterea stocului pe acest segment se va situa la circa 20% intre 2013 si 2015, arata un studiu al.

Un barbat, MORT dupa ce s-a aruncat de la etajul 14 al Spitalului Universitar din Bucuresti.

Un barbat s-a aruncat, joi, de la etajul 14 al Spitalului Universitar din Bucuresti si a murit pe loc. Barbatul avea 50 de ani, iar echipa de resuscitare, ajunsa la fata locului, a constatat decesul persoanei, conform B1 TV. Politistii de la Serviciul Omoruri au venit la fata locului pentru a stabili daca este vorba de un accident sau despre o sinucidere.

Bucurestiul se lumineaza de sarbatoare. Trei milioane de beculete pentru sarbatorile de iarna

Aproape trei milioane de beculete, care impodobesc Capitala, pe un traseu de 23 de kilometri, cu ocazia sarbatorilor, au fost aprinse vineri seara de primarul Sorin Oprescu. Oprescu a spus ca toata copilaria lui.

Doi inspectori silvici din Bucuresti, arestati pentru mita. ...

Inspectorii silvici Catalan Florin si Dacian Popa de la Inspectoratul Silvic si de Vanatoare Bucuresti precum si Angelo Claudiu Lazar , administrator au fost arestati preventiv 29 de zile de instanta Curtii de Apel Bucuresti pentru fapte de coruptie. Dosarul este instrumentat de catre procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie. BRINZEA CATALIN, inspector in cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare Bucuresti I. V) Bucuresti, este acuzat de luare .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )