Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la marsul impotriva proiectului Rosia Montana ce a poposit si in fata palatului Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la marsul impotriva proiectului Rosia Montana ce a poposit si in fata palatului Cotroceni

Circa 7. 000 de persoane au manifestat din nou in Capitala impotriva proiectului minier de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist, bifand cel de-al saselea protest consecutiv organizat duminica pe strazile din Bucuresti. Marsul a pornit de pe strada Rosia Montana cartierul Militari) si, in drumul spre Piata Universitatii, multimea a poposit si la portile Palatului Cotroceni unde s-a scandat impotriva presedintelui Basescu, dar si impotriva premierului Ponta si a lui Crin Antonescu. Pe tot parcursul marsului nu s-a afisat vreun banner si nu s-a scandat deloc fata de subiectul revocarilor de la DNA. La Universitate, un grup restrans al protestatarilor s-au imbrancit si au intrat intr-un clinci verbal cu manifestantii pro-DNA ce protestau dinainte in piata. Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini de la protestul de duminica. continuă pe Hotnews

Antonescu: Ministrii PNL nu au votat in Guvern impotriva proiectului de la Rosia Montana

Ministrii PNL nu au votat in Guvern impotriva proiectului de la Rosia Montana, spune liderul liberalilor, Crin Antonescu. Liberalii au cerut o amanare pe care nu au obtinut-o si, astfel, s-a ajuns in situatia.

UPDATE A cincea duminica de mars impotriva proiectului Rosia Montana. Cei 7.000 de protestatari se indreapta spre Piata Universitatii

Bucurestenii care sunt impotriva proiectului de exploatare miniera de la Rosia Montana au anuntat ca vor marsalui pentru a cincea oara prin Capitala, incercand sa informeze vestul Bucurestiului despre ce presupune exploatarea.

VIDEO FOTO Protest impotriva proiectului Rosia Montana. Bacauanii au iesit in strada cu pancarte si steaguri

Zeci de bacauani au marsaluit prin centrul Bacaului cu pancarte si steaguri in maini, in semn de protest fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana.

Comisia Rosia Montana: Bisericile ortodoxa, romano-catolica si greco-catolica sunt impotriva proiectului

Biserica Ortodoxa Romana, Biserica Romano-Catolica si Biserica Greco-Catolica s-au declarat impotriva proiectului Rosia Montana, potrivit reprezentantilor acestora audiati, vineri, la Comisia privind Rosia Montana.

Proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana si in tara: mii de persoane au manifestat la Cluj, Iasi, Alba Iulia, Cimpeni (Alba), Sinca Noua (Brasov)

Aproximativ 3. 000 de persoane, majoritatea studenti, au protestat duminica seara, in centrul orasului Cluj-Napoca, impotriva proiectului minier de la Rosia Montana. Si in Piata Unirii din Iasi s-au adunat, duminica dupa-amiaza, circa 200 de persoane, cerand stoparea proiectului minier de la Rosia Montana. Sute de persoane au protestat de asemenea in judetul Alba, la Alba Iulia si Cimpeni, si in comuna Sinca Noua din judetul Brasov.

Protest impotriva proiectului minier Rosia Montana intr-un oras din Ungaria

O demonstratie a reunit cateva sute de participanti in Szolnok, in centrul Ungariei, miercuri, acestia protestand fata de proiectul minier Rosia Montana din Romania, potrivit presei internationale.

Manifestatie impotriva proiectului minier Rosia Montana intr-un oras ungar: Lumea nu poate fi distrusa doar pentru ca unele persoane vor sa extraga aur.

O demonstratie a reunit cateva sute de participanti in Szolnok, in centrul Ungariei, miercuri, acestia protestand fata de proiectul minier Rosia Montana din Romania, scrie Mediafax, citand MTI.

Manifestatie impotriva proiectului minier Rosia Montana intr-un oras ungar: Lumea nu poate fi distrusa doar pentru ca unele persoane vor sa extraga aur

O demonstratie a reunit cateva sute de participanti in Szolnok, in centrul Ungariei, miercuri, acestia protestand fata de proiectul minier Rosia Montana din Romania, scrie Mediafax, citand MTI.

Manifestatie impotriva proiectului minier Rosia Montana intr-un oras ungar de pe raul Tisa.

Cateva sute de persoane au protestat miercuri, in Szolnok Solnoca), in centrul Ungariei, fata de proiectul minier Rosia Montana din Romania, relateaza MTI, conform Mediafax. Ferenc Szalay, primarul orasului, a subliniat ca investitorii straini ar putea obtine acum licenta pentru a deschide o mina care sa foloseasca tehnologie similara cu cea folosita la Baia Marea in 2000, cand au avut loc pagube fara precedent, in urma unei deversari de cianuri in raul Tisa, care traverseaza Ungaria. El a .

UPDATE Comisia Rosia Montana: Academia romana, bisericile ortodoxa, romano-catolica si greco-catolica, impotriva proiectului

Academia Romana, Biserica Ortodoxa, Biserica Romano-Catolica si Biserica Greco-Catolica s-au declarat impotriva proiectului Rosia Montana, potrivit reprezentantilor acestora audiati, vineri, la Comisia privind Rosia Montana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )