Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Serena Williams, iesire agresiva in semifinala de la US Open: Yes bitch, yes!

Antena3 Antena3,
VIDEO Serena Williams, iesire agresiva in semifinala de la US Open: Yes bitch, yes!

Desi a pierdut semifinala de la US Open cu Roberta Vinci, Serena Williams nu s-a sfiit sa-i strige italiencei Yes bitch, yes!, in momentul in care a reusit sa castige un punct impotriva acesteia. Serena. continuă pe Antena3

VIDEO. Serena Williams, laudata pe Internet pentru raspunsul dat unui jurnalist. Ce intrebare i-a adresat reporterul

Jucatoarea de tenis, Serena Williams, locul 1 mondial, a fost laudata de presa internationala pentru modul in care i-a raspuns unui jurnalist care i-a pus o intrebare, catalogata drept nepotrivita. Dupa meciul in care a invins-o pe sora ei, Serena Williams a fost intrebata de un jurnalist de ce nu zambeste.

Serena Williams, in semifinalele US Open, dupa un duel cu sora ei

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, a invins-o pe sora ei, Venus Williams, locul 23 WTA, si s-a calificat in semifinalele US Open, dupa un meci fulgerator de o ora si 38 de minute.

Moment istoric in tenis! Serena Williams pierde semifinala US Open in fata Robertei Vinci, scor 2-6, 6-4, 6-4

Meciul carierei pentru Roberta Vinci, care a batut-o pe Serena Williams in semifinala US Open, scor 2-6, 6-4, 6-4. Roberta Vinci nu castigase niciun set impotriva Serenei Williams. Este un moment istoric.

VIDEO US Open: Serena Williams, in semifinale - A invins-o in trei seturi pe sora Venus

Serena Williams continua cursa catre castigarea US Open-ului, liderul mondial calificandu-se in semifinalele competitiei. Serena a trecut, in trei seturi, de Venus Williams 6-2, 1-6, 6-3). Meciul de pe Arthur Ashe a durat o ora si 38 de minute.

Serena Williams, eliminata de la US Open. Vinci: Imi pare rau!. Reactie uimitoare din partea publicului american

Serena Williams a fost eliminata vineri seara, la mare lupta, de Roberta Vinci in semifinalele US Open.

Serena Williams si-a batut sora si s-a calificat in semifinale la US Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, s-a calificat in semifinalele US Open, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-2, 1-6, 6-3, de sora ei, Venus Williams, locul 23 WTA si cap de serie numarul.

Serena Williams in semifinale la US Open dupa un duel in familie

Lidera mondiala Serena Williams s-a calificat, marti noapte, in semifinale la US Open dupa un meci de trei seturi disputat contra surorii sale mai mari, Venus.

Halep n-a scapat de ea! Serena Williams a invins-o fara emotii pe sora sa Venus si s-a calificat in semifinalele US Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, s-a calificat in semifinalele US Open, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-2, 1-6, 6-3, de sora ei, Venus Williams, locul 23 WTA si cap de serie numarul 23, intr-un meci din sferuri, care a durat o ora si 38 de minute.

Serena Williams, eliminata de la US Open: Roberta Vinci si Flavia Pennetta, in finala de duminica

Serena Williams a fost invinsa in semifinale la US Open de Roberta Vinci, cu scorul 2-6, 6-4 6-4, informeaza GSP. Astfel, Vinci a produs o surprinza de proportii, iar in finala o va intalni pe Flavia Penne.

Seara NEAGRA la US Open: Serena Williams, eliminata! Liderul mondial o urmeaza pe Halep

Serena Williams, principala favorita, a fost eliminata in semifinalele US Open de italianca Roberta Vinci, 43 WTA, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-4. Eliminarea liderului mondial vine la scurt timp dupa ce si Simona Halep, cap de serie 2, a parasit turneul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )