Libnet.ro
UNICEF

18:45

Viorica Dancila, despre presedintele Iohannis: Un om inactiv, un om insensibil la problemele oamenilor. Nu a fost presedintele Romaniei, ci al PNL

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, despre presedintele Iohannis: Un om inactiv, un om insensibil la problemele oamenilor. Nu a fost presedintele Romaniei, ci al PNL

Liderul Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune despre presedintele Klaus Iohannis ca este un om inactiv, insensibil la problemele oamenilor si sustine ca aceasta nu a fost presedintele Romaniei, ci al Partidului National Liberal. continuă pe Adevărul

Kelemen Hunor, despre presedintele Iohannis: Am avut impresia ca este pregatit pentru orice varianta. El este in situatia cea mai comoda dintre toti actorii. Presedintele are oricum de castigat

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis este in situatia cea mai comoda dintre toti actorii politici, pentru ca, indiferent ce se va intampla dupa caderea Guvernului Dancila, presedintele are cel mai mult de castigat.

Liderul PSD, Viorica Dancila, raspuns pentru Iohannis dupa desemnarea noului premier: PSD nu va vota Guvernul Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, va sustine o declaratie de presa astazi, 15 octombrie 2019, incepand cu ora 18. 30, la sediul central al PSD din Sos. Kiseleff nr.

Viorica Dancila il provoaca pe seful statului: il chem in fata romanilor pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila i-a lansat, marti, presedintelui Klaus Iohannis provocarea de a participa la o confruntare unu la unu. Prezidentiabilul PSD si inca premierul Romaniei l-a acuzat pe seful st.

Viorica Dancila, despre erorile care au dus la declinul PSD: S-a gresit pe comunicare. Ne-am dus pe o singura linie, cea legata de justitie (VIDEO)

Viorica Dancila a vorbit marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre motivele pentru care PSD a pierdut alegerile europarlamentare. inca sefa guvernului sustine ca social-democratii au gresit.

Dancila, despre viitorul guvern: Daca vine cu taieri de pensii si salarii, cu siguranta PSD nu va participa la vot Deputatii PSD au decis sa nu voteze un nou guvern PNL, senatorii n-au luat o decizie finala, parerile fiind impartite

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca PSD nu va participa la votul de investitura in Parlament daca noul guvern va propune taieri de pensii si salarii, oprirea programelor pentru primari si lucruri care nu se pliaza pe realitatea din Romania. Luni, deputatii PSD au votat, in sedinta de grup, sa nu sustina investirea unui nou Guvern PNL. Nici majoritatea senatorilor PSD nu vor sa sustina un nou Guvern la votul din Parlament, insa o decizie finala in acest sens inca nu a fost luata in grupul senatorial, parerile fiind impartite.

VIORICA DANCILA: Iohannis se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa in loc sa isi instaleze Guvernul

Premierul demis Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de nepasare si afirma ca acesta se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa, in loc sa ramana in tara pentru a-si instala guvernul.

Dancila: il chem pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu

Presedintele PSD Viorica Dancila a criticat marti seara anuntul presedintelui Klaus Iohannis care l-a nominalizat pe Ludovic Orban in functia de premier. Aceasta a atacat apoi si Opozitia care a semnat motiunea de cenzura pe motiv ca nu se poate mobiliza pentru un vot de investitura si il cheama pe Klaus Iohannis la o confruntare unu la unu.

Viorica Dancila iese la atac: Iohannis se gandeste sa mai plece intr-o vizita externa, dupa ce a aruncat tara in blocaje si impasuri

Premierul demis, Viorica Dancila, critica plecarea presedinteluiKlaus Iohannis la Bruxelles,joi si vineri, unde va participa la reuniunea Consiliului European, aratand ca acesta da dovada de.

Viorica Dancila explica cand s-a stricat relatia cu Iohannis: Ultima discutie a avut loc despre comisarul european. Pe urma nu am mai discutat (VIDEO)

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a explicat, in emisiunea Dosar de politician, prezentata de Silviu Manastire, momentul in care s-a stricat relatia cu presedintele tarii, Klaus Iohannis. Eu.

Viorica Dancila: Ma ingrijoreaza foamea de putere a lui Iohannis. ii somez pe presedinte si galagiosii din PNL sa se concentreze pe un program de guvernare

Premierul interimar Viorica Dancila l-a atacat in deschiderea sedintei de guvern pe presedintele Klaus Iohannis, despre care spune ca este infometat dupa putere, si il someaza pe acesta, precum si pe liderii galagiosi din PNL sa prezinte un nou program de guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )