Libnet.ro
UNICEF

15:45

Un VIS al omenirii, atat de aproape sa devina REALITATE: Vom putea RESPIRA SUB APA si nu doar atat

Antena3 Antena3,
Un VIS al omenirii, atat de aproape sa devina REALITATE: Vom putea RESPIRA SUB APA si nu doar atat

Capacitatea de a respira sub apa, fara rezervoare de aer a fost mult timp un vis al omenirii. Acum este foarte probabil sa devina o realitate, datorita asa-numitul Aquaman cristal, creat de oamenii de stiinta. continuă pe Antena3

Mark Zuckerberg crede ca vom putea transmite emotii telepatic

Nu, nu ne referim la emoji, ci la emotii reale. Chiar Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, crede ca in curand vom putea impartasi ceva mai mult decat imagini si videouri. Te vei putea gandi la ceva, iar prietenii tai vor putea sa experimenteze imediat ceea ce tu tocmai ai trait, a scris acesta in cadrul unei [] Mark Zuckerberg crede ca vom putea transmite emotii telepatic Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Seful Facebook spune ca in viitor vom putea transmite emotii telepatic

Nu, nu ne referim la emoji, ci la emotii reale. Chiar Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, crede ca in curand vom putea impartasi ceva mai mult decat imagini si videouri. Te vei putea gandi la ceva, iar prietenii tai vor putea sa experimenteze imediat ceea ce tu tocmai ai trait, a scris acesta in cadrul unei [] Seful Facebook spune ca in viitor vom putea transmite emotii telepatic Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )